Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?

None Foto: Instagram 12

Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi, rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) shrvana je zbog smrti majke Divne, novinarke i radijske voditeljice koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

Kako doznaje srpski Kurir, Karleuša će nakon majčinog pogreba napustiti Srbiju. Navodno s kćerima Atinom i Nikom odlazi k suprugu Dušku Tošiću (34) koji tamo igra u nogometnom klubu Guangzhou R&F. 

- Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi - rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici.

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Još uvijek nije poznato kad bi se Karleuša trebala vratiti u Srbiju, ali s obzirom na to koliko je vezana bila uz svoju majku, izvori tvrde da će joj trebati vremena da se sabere. 

Karleušina majka preminula je nakon borbe s teškom bolešću. Pjevačica je njezinu bolest godinama vješto skrivala od javnosti, a u Jelena je u toliko lošem stanju da joj je pozlilo i tijekom majčina pogreba.

Foto: Instagram

Jelena Karleuša se slomila kad je u kapelu ušao kolega Saša Popović kako bi joj izjavio saučešće. U jednom trenutku joj je i pozlilo na beogradskom groblju dok je ispraćala majku na vječni počinak. Jelena se slomila i više nije mogla stati na nogama pa su je smjestili u automobil i odvezli s groblja.

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Pratite nas na našem Instagram profilu

Komentari (28)
  • Boli nas kuras

    7. 3. 2019,   02:19
  • treba proci dosta vremena - nije to bas jednostavno/dozivjela sam/

    6. 3. 2019,   23:46
  • Oho, sad smijemo komentirati članke o J. K.? 🤔

    7. 3. 2019,   00:10