Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jelena 'on tour': Nogometaši, oprez! U Zagreb stiže Karleuša

None Foto: Instagram 7

IMA SVOJ TIP IGRAČA Odnos s mužem nogometašem joj je klimav, s ljubavnikom nogometašem je raskrstila, pa sad možda traži novog

S velikim zadovoljstvom, na radost brojnih obožavatelja u Zagrebu i šire, najavljujemo dugoočekivani koncert jedinstvene Karleuše 22. ožujka. Sigurno će pripremiti nezaboravan koncert koji ne želite propustiti, najavili su iz jednog zagrebačkog narodnjačkog kluba Karleušin nastup.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni albumI

Iako do kraja nije riješila odnos sa sadašnjim suprugom Duškom Tošićem (35), Jelena se mora vratiti nastupima, jer tko zna hoće li vidjeti Duškove kineske milijune.

Foto: Privatni album/Instagram

Naime, nakon što je saznao za njezinu aferu s Ognjenom Vranješom (29), Tošić se kod odvjetnika savjetovao kako osigurati svoja buduća primanja. Srpski je defenzivac nedavno potpisao lukrativni ugovor vrijedan 16 milijuna eura, ali taj novac, u slučaju razvoda, ne želi podijeliti s Jelenom.

S ljubavnikom Ognjenom Vranješom viđat će se po sudovima često idućih godina, jer je protiv njega podignula čak 120 tužbi. A on se, kako je otkrio svojim prijateljima, veseli njihovim susretima i planira otkriti sve o njihovu odnosu.

Foto: Instagram

Dakle, s jednim je nogometašem (Vranješ) raskrstila, dok joj budućnost s drugim (Tošić) nije sasvim sigurna. Dapače, dosta je klimava. Toliko klimava da su neke srpske kladionice ponudile tečaj 11 da će par ostati oženjen do 2020. godine. Ali sad Jelena stiže u Hrvatsku. U zemlju srebrnih nogometaša.

Gdje su igrači puno bolji od Tošića i Vranješa. Treneri će zato tu večer morati dobro pripaziti na svoje nogometaše. Jer ako ih Jelena ulovi, jao si ga njima...

Foto: Instagram

VEZA S NJIMA JE PAKAO: Ovo su četiri najljubomornija horoskopska znaka (i Škorpion nije najgori)

Komentari (122)
  • Tko je uopće i došao na ideju da je ugosti i da nastupa u Zagrebu? Zbilja smo balkanci ili barem veća večina

    20. 2. 2019,   09:09
  • Ona je "on tour" cijelo vrijeme :-). A na njezin koncert ne bi išao ni mrtav, a kamoli živ.

    20. 2. 2019,   09:10
  • Cuj ,nezaboravni koncert?! Jedino ako uz ulaznice djelite i gratis cepice za usi ili kakve slusalice! Svasta se danas usuduje nazvati pjevacem i umjetnikom...

    20. 2. 2019,   09:02