Obavijesti

Show

Komentari 34

Jelena Urukalo pobacila je dok je Stoka bio u komuni

Jelena Urukalo pobacila je dok je Stoka bio u komuni
4

Jelena Urukalo (22) na farmi je otkrila da je bila trudna s bivšim dečkom Stipom (32). Stipi Drvišu povjerila je intimu i odnos s dečkom Stokom

VIDEO

Dok su ostali “farmeri” pripremali ručak, Jelena i Stipe Drviš u dvorištu su pričali o njezinoj vezi s Marinom Ivanovićem Stokom (26). Ispričala je kako je jako ljubomoran i da je ne pušta samu van te kako ih roditelji već vide u braku.
- On uređuje stan da dođem živjeti kod njega i želi me za ženu, a ja to ne mogu. Kad sam vani, šalje mi poruke, a meni se ne da. Dobro da sam tu na farmi da o svemu razmislim - počela je ispovijest boksaču manekenka iz Rijeke. Povjerila mu se kako je imala operaciju ciste na jajnicima, no ubrzo je rekla da je to bila teža operacija na maternici.
- Gotovo sam izgubila jajnik. Ma joj, to se dogodilo s bivšim dečkom. Znao je kad su mi plodni dani i namjerno je to učinio da me zadrži - govorila je Stipi. No kako saznajemo od ljudi bliskih Jeleni, ona je prije nekoliko mjeseci imala izvanmateričnu trudnoću. Sadašnji dečko Stoka tada je bio u komuni na liječenju. Ona je za to vrijeme hodala s poduzetnikom Stipom iz Rijeke. Sa Stokom je prije toga bila četiri godine, a kad se prije tri mjeseca vratio, obnovili su vezu.
- Sve sam vidio i čuo. Povrijedilo me što je otkrila intimu. Bio sam uz nju nakon što je izgubila dijete i uvijek sam je volio. Ne znam što će biti, ali sad sam bijesan i tužan - rekao nam je Stoka. Kaže da joj ništa nije branio jer se vole šest godina.

JOSIPA PAVIČIĆ NA FARMI IMA KREMU PROTIV CELULITA
Ne želim biti kraj nje u kuhinji, plakala je Stefany Hohnjec Lupinu zbog Josipe Pavičić. “Farmerice” su je tračale, a opet su se javile trzavice među ženama. Stefy je poludjela i dobacila Josipi kako je pokvarena s obzirom na godine. “Mala, sjaši”, viknula je Yo. Stefany je uvjerena da je Josipa ljutita zbog knjige koju su “farmeri” odlučili pisati i mogli bi biti konkurencija njezinu dnevniku “Farme”.
- Mi možemo za tvoju debelu guzicu prati suđe, a ti ne možeš - rekla je Hana Stefany. Dvina je smirila svađu pričom kako bi svi zajedno mogli otputovati na Kubu. Josipa je na farmu donijela kremu protiv celulita i tajice za mršavljenje. Dosad nisu zaklali nijednu životinju, a oprali su se tek nedavno.

PIJANA ALEKSANDRA 'PLJUVALA' PO STEFANY
Nekoliko čaša vina bilo je dovoljno da Aleks Grdić otpusti kočnice u vremenu prije spavanja i s kolegama "farmerima" podijeli svoje dojmove o Stefany Hohnjec. Čak i prije nego je show počeo 'šuškalo' se kako postoji netrpeljivost između njih dvije, a Aleksandra je to svojim uvredama i definitivno dokazala. 'Okidač' za 'provalu emocija' bivše missice bio je zaključak nekolicine stanovnika farme kako je Stefany 'proždrla' poveći dio janjetine koja je bila poslužena za večeru.
- Znaš što bih ja njoj napravila? Skupila bih sve ove kosti, nabila masku Stipinu i nabila joj sve te kosti. Guši se od žderačine, majku ti ljubim! Salo debelo. Ždere i mene to živcira - vikala je Aleks dok je Jelena Urukalo jedva dolazila do zraka od smijeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao