Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jennifer Aniston je sama platila retuširanje na filmu

None Foto: Pixsell

Glumica je pod svaku cijenu željela retuširanje na filmu 'The Switch'. Pošto je studio već potrošio previše novca, odlučila je retuširanje sama platiti

Aniston je tražila da je dodatno retuširamo, no studio je već potrošio previše novca za post produkciju. Ipak, ona je to željela pod svaku cijenu, pa je trošak retuširanja platila iz svoga džepa, rekao je izvor blizak studiju. To su potvrdili i njezini odvjetnici koji su rekli da svi filmovi nakon snimanja idu na dodatno uljepšavanje pa je tako bilo i s filmom 'The Switch'. Jennifer Aniston (41) je nedavno pronašla jednu sijedu dlaku pa je odlučila sa sobom svugdje voditi frizera. Tako ga je povela i na turneju po Europi te je frizeru za sedmodnevni 'radni odmor' platila oko 89.845 kuna.

Komentari (5)
  • može joj bit, pa i neka je......

    25. 5. 2010,   15:40
  • Ma ideš! Baš zbog jedne sijede da je sad blablabla..ma to su spike i žutilo kao što je već prokomentirano..Pustimo glumu na stranu jer ipak je riječ o izgledu, a ova žena izgleda odlično..uostalom, ima ih retuširanih pa su gadni kao lopov u ponoć, šta ne? :D Jenn je hot!

    25. 5. 2010,   15:40
  • Ma đabe njoj retuširanje kad joj je gluma loša,glumi samo u romantićnim komedijama i sve su na istu spiku,šta ta žena nezna ništa drugo?!Mislim da je previše razmažena i nesigurna!

    25. 5. 2010,   15:40