Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jennifer Aniston objavila fotku i svi se pitaju što je to bijelo?!

None Foto: Instagram

Ispod 'Chandlerove' glave je na stolu mobitel, a na njemu je neka bijela tvar, kažu fanovi. Raspravljali su o čemu se točno radi, je li riječ o nekoj vrsti droge ili je u pitanju samo odsjaj

Glumica Jennifer Aniston (50) otvorila je profil na Instagramu i objavila fotografiju s kolegama iz serije 'Prijatelji', koja ih je sve proslavila. Jennifer, Courteney Cox (55), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (52), Lisa Kudrow (56) i Matthew Perry (50) okupili su se i pozirali, a nisu se ni nadali koliko će pažnje privući njihov sasvim uobičajen selfie. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 -  Sad smo i Instagram prijatelji - napisala je Jennifer i prikupila mnoštvo komplimenata za fotografiju. Njezin profil bio je toliko preopterećen da su fanovi u jednom trenutku ludjeli jer ne mogu zapratiti zvijezdu.

- Svjesni smo da pojedinim korisnicima Instagrama nije bilo omogućeno praćenje profila Jennifer Aniston. Količina zanimanja za njezin profil zaista je nevjerojatna - rekao je glasnogovornik Instagrama za strane medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ipak, obožavatelji 'Prijatelja' uočili su neobičnost na fotografiji. Ispod 'Chandlerove' glave je na stolu mobitel, a na njemu je neka bijela tvar, kažu fanovi. Raspravljali su o čemu se točno radi, je li riječ o nekoj vrsti droge ili je u pitanju samo odsjaj. Zvijezde serije 'Prijatelji' nisu se oglasili. 

Slična stvar se dogodila prije nekoliko mjeseci kad su 'Spice Girls' objavile fotografiju. Također je 'nešto bijelo' bilo na telefonu, a one su se ogradile da je samo riječ o odsjaju svjetla. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Komentari (33)
  • Droga je tj koka vjerovatno, ako malo bolje pogledate vidjet ćete kako Perry drži u ruci dal zamotanu novčanicu ili neku cjevčicu da usisa to s mobitela 😁

    17. 10. 2019,   09:29
  • puder za zaprašivanje nosnica

    17. 10. 2019,   09:33
  • sjeme brate sjeme 😁😁😁

    17. 10. 2019,   10:33