Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Jennifer će bankrotirati zbog Caspera, samo je iskorištava'

None Foto: Pixsell 3

Prijatelji pjevačice zabrinuti su da će je Casper iskoristiti i odbaciti. Pokušavaju je uvjeriti da nije iskren ni dobar, alii ona vjeruje samo njemu, prijatelje je odbacila

Dosadilo joj je što je svaki put kad su izašli zajedno na večeru ona morala plaćati račun pa je svom mlađahnom dečku odlučila davati tjedni džeparac od 55.000 kuna. Casper Smart (24) navodno je jako rastrošan pa troši i više nego što mu Jennifer Lopez (42) daje i stalno je 'žica' još novca. 

- Iskorištava je kako bi se proslavio i obogatio, a ona je toliko zaljubljena da to ne shvaća. I obitelj i prijatelji na to je upozoravaju, no ne žali ih slušati - otkrio je za Star izvor blizak pjevačici. 

Prijatelji pjevačice uvjereni su da će Casper napustiti J. Lo. čim skupi dovoljno 'love' i iskoristi je kako god zna i umije. 

- Pokupio je sve njene poslovne kontakte i razdvojio je od prijatelja koji je upozoravaju na to kakav je on zapravo pa sad u biti ima samo njega i slijepo mu vjeruje - dodaje izvor. 

Osim što se više ne druži s nekad najboljim prijateljima jer ne podržavaju njenu vezu s mladim plesačem, Jennifer je navodno i na rubu bankrota jer Casper nekontrolirano troši, a ona sve plaća. 

Komentari (24)
  • sumnjam..đejlo mi se čini dosta oštrom i taktičnom..nije ona od jučer..zna kak stvari funkcioniraju..pa i sama je iskoristila paf dedija da se probije, on ju poveo na dodjelu, predstavio javnosti i kupio onu zelenu versače haljinu otvorenu do pupka..prije će ona iskoristit kaspera dok joj paše pa ga bacit ko staru krpu..

    3. 3. 2012,   16:21
  • Ne znam baš da li bi si ona to dopustila, mislim realno, ima iskustva sa muškarcima dovoljno. Ali ako jeste tako, onda ne kužim da može biti tako slijepa i biti s njim pod svaku cijenu, doslovno.

    3. 3. 2012,   16:41
  • A da za silu kupila vibrator,ono za početak bi čist jeftino prošla :-)) Ma neka žena troši,a kud će s parama..

    3. 3. 2012,   20:27