Obavijesti

Show

Komentari 15

Jennifer Garner se napila vina, pa otkrila što nosi u ruksaku

Jennifer Garner se napila vina, pa otkrila što nosi u ruksaku
17

Garner je nedavno obavijestila obožavatelje i prijatelje na društvenoj mreži da joj je uginula kućna ljubimica - kokoš Regina George. Ime je dobila po liku Regine koju je glumica utjelovila u filmu 'Opasne djevojke'

VIDEO

U ovoj epizodi 'Što je u mojoj torbi?' istražujemo dubinu mog omiljenog ruksaka, napisala je Jennifer Garner (45) pokraj videa koji je objavila na društvenoj mreži. Glumica, koja je otkrila fanovima i prijateljima što nosi u torbi, bila je potpuno opuštena na snimci i cijelo vrijeme se smijuljila. Otkrila je kako je popila malo vina. 

- Ljudi me pitaju: 'Jesi li stvarno organizirana?' Ne, nisam - rekla je Jennifer smijući se. Iz ruksaka je redom vadila sve stvari, a među njima je bio i ljubičasti kamen koji je glumicu najviše razveselio. 

- Zašto ga imam? Ne znam - rekla je držeći kamen. Garner je izvadila i kemijske u boji, dekorativne naljepnice u obliku srca za koje je primijetila da ih je puno. Pronašla je i 'izgubljen' jedan dolar koji je bio na dnu ruksaka. Jako ju je razveselila i lampa koju je uključila pa se smijuljila, a na kraju potrage je otkrila sićušnu trokutastu kutiju s čajem. Većini obožavatelja se svidio glumičin video i pozitivno su komentirali njezinu 'otvorenost'. 

- Ovo je moj omiljen video danas. Volim toj smisao za humor. Uvijek me dobro nasmije - istaknuli su. Kažu da im se sviđa što je još tako 'stvarna' i pristupačna, iako je poznata. Neki su izrazili nadu u njezino pomirenje s bivšim mužem, glumcem Benom Affleckom (45), a ostale je zabrinula količina njezinih naljepnica u obliku srca. 

- Nisam sigurna da ih imaš dovoljno. Mislim da trebaš napraviti zalihu. Inače, sve drugo je odlično - objasnila je obožavateljica. Dodala je kako joj je glumica slatka i duhovita te je ovaj video razlog zašto ju toliko voli. Garner je nedavno obavijestila obožavatelje i prijatelje na društvenoj mreži da joj je uginula kućna ljubimica - kokoš Regina George. 

Jennifer Garner pati: Uginula njezina omiljena kokoš Regina
Jennifer Garner pati: Uginula njezina omiljena kokoš Regina

Kokoš je dobila ime po liku Regine George koju je glumica Rachel McAdams utjelovila u filmu 'Opasne djevojke'. Garner je bila izuzetno bliska s kokoši, te je prije nekoliko mjeseci objavila njihovu zajedničku fotografiju. 

Affleckovoj golemoj tetovaži rugaju se i njegove bivše cure
Affleckovoj golemoj tetovaži rugaju se i njegove bivše cure
Oscars 2013 - Vanity Fair Party

 - Ako ne postoji dan kokoši, stvarno bi trebao. Moj život je puno zanimljiviji s njom. Upoznajte jednu od naših dama. Regina voli duge šetnje, osušene bube i kelj, a mrzi ugljikohidrate - opisala je svojedobno glumica svoju ljubimicu. Unatoč velikoj ljubavi prema kokošima, Garner nije vegetarijanka, no tvrdi kako ne bi pojela nikad nijednu od svojih preostalih šest kokoši. 

Ben Affleck se želi pomiriti sa suprugom: Cura mu dosadila?
Ben Affleck se želi pomiriti sa suprugom: Cura mu dosadila?

Glumica ima kćeri Violet (12), Seraphinu (9) i sina Samuela (6) koje je dobila u braku s Affleckom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin