Obavijesti

Show

Komentari 1

Jennifer ne krije zadovoljstvo: 'Željela je Brada na proslavi...'

Jennifer ne krije zadovoljstvo: 'Željela je Brada na proslavi...'
23

Velika proslava okupila je sve ljude koji Jennifer nešto znače, a uzvanici ju opisuju kao glumičino slavljenje dosadašnjeg života. Ipak, Pitt nije imao poseban tretman

VIDEO

Nakon što se na proslavi njezinog jubilarnog 50. rođendana ukazao i bivši suprug Brad Pitt (55), koji je fotografima pokušao izmaknuti ušavši na stražnji ulaz, slavljenica Jennifer Aniston (50) ne krije zadovoljstvo njegovim dolaskom, ali i svojom odlukom da ga ipak pozove. Glumica je dugo vijećala i na koncu prelomila, a sad je sigurna da je donijela ispravnu odluku, otkrio je izvor blizak paru za People

ABACA USA Brad Pitt "Troy" premiere

Velika proslava okupila je sve ljude koji Jennifer nešto znače, a uzvanici ju opisuju kao glumičino slavljenje dosadašnjeg života. Ipak, Pitt nije imao poseban tretman. 

Majka u pedesetima: Jennifer Aniston posvojit će djevojčicu
Majka u pedesetima: Jennifer Aniston posvojit će djevojčicu

- Jennifer ga je srdačno pozdravila, popričali su i kratko se družili, no gostiju je bilo puno i Jennifer se morala pobrinuti da sve prođe u redu i da svima bude na raspolaganju - pojasnio je izvor. 

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

Unatoč ovoj izjavi koja sugerira više pristojnost i dobre manire nego li prisnost između bivšeg bračnog para, mnogi su ih odmah pohitali spariti i oživjeti njihovu nekadašnju ljubav. 

Na rođendan Jennifer Aniston stigla su mnoga poznata holivudska imena kao što su glumica Gwyneth Paltrow (46), voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (61), Kate Hudson (39), Demi Moore (56), glumac i redatelj George Clooney (57), a pojavio se čak i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt (55) s kojim se, navodno, ponovno počela viđati.

DPA/Pixsell

Iako je proslavila 50. rođendan, Jennifer bi na izgledu i figuri mogle zavidjeti mnoge mlađe kolegice. Glumica se proslavila ulogom u humorističnoj seriji 'Prijatelji', a uloga konobarice Rachel Green obilježila je njezinu karijeru.

U seriji 'Prijatelji' odigrala je ukupno 238 epizoda, a za tu ulogu osvojila je nagrade Emmy i Zlatni globus te tako postala najbolje plaćenija glumica u televizijskoj seriji s prihodom od nevjerojatnih milijun dolara po epizodi.

YouTube/Screenshot

Glumila je u mnogim uspješnim filmovima poput 'Predmet obožavanja', 'Napokon Polly', 'Moja lažna žena', 'Obitelj Miller', 'Kako se riješiti šefa' i 'Prekid', a upravo je po ulogama u komedijama ostala najprepoznatljivija.

Reuters/Pixsell

Udavala se dva puta. Osim braka s holivudskim zavodnikom Bradom Pittom koji je neslavno završio 2005. godine zbog njegove afere s Angelinom Jolie (43), ništa više sreće nije imala ni u braku s glumcem Justinom Therouxom (47). Kada su prvi put i službeno objavili da se rastaju, glumački par naglasio je da je odluka o njihovom konačnom razlazu bila obostrana. 

87th Academy Awards - Vanity Fair Party

Američki mediji nedavno su pisali da američka glumica razmišlja o posvajanju djevojčice iz Meksika, a upravo se njezin bivši suprug tome najviše protivio. 

- Jen već godinama pomaže sirotištima u Meksiku i tijekom posljednjeg posjeta jako joj se svidjela jedna djevojčica - rekao je prijatelj glumice za Globe. Djevojčica koju bi holivudska glumica navodno trebala posvojiti ima 13 mjeseci.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju