Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeste li znali da Ellen i majka Betty toliko sliče jedna drugoj?

None Foto: Pixsell 5

Na svečanosti u Hollywoodu voditeljica je dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih. Na svečanosti su joj se pridružile majka Betty (82) i supruga Portia De Rossi (39)

Američka stand-up komičarka, televizijska voditeljica i glumica dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Ellen DeGeneres (54) na ceremoniji su se pridružile majka Betty (82) i supruga, glumica Portia De Rossi (39) s kojom je nedavno proslavila četvrtu godišnjicu braka.

Presretna voditeljica talk showa 'The Ellen DeGeneres Show' u odijelu je pozirala u društvu majke kojoj zapanjujuće nalikuje. Nakon što je Ellen, čija je zvijezda 2477. po redu na Stazi slavnih, 1997. godine otkrila da je lezbijka, Betty je postala aktivistica za prava LGBT osoba i napisala dvije knjige o njihovom odnosu,  'Love, Ellen: A Mother Daughter Journey' i 'Just a Mom'. 

U prvoj knjizi opisala je trenutke kada je saznala da joj je kći lezbijka te svoj put od pasivnog prihvaćanja te činjenice do strastvene zagovornice prava LGBT osoba.

Ellen je u intervjuu za The Hollywood Reporter, čiju najnoviju naslovnicu krasi, izjavila kako je nakon što je javno otkrila da je lezbijka mislila da više nikada neće moći raditi jer se susrela s brojnim e-mailovima prepunim mržnje i prijetnjama smrću.

Komentari (16)
  • Ne mogu vjerovati,sliči na svoju majku.....Zabrinjavajuće......:)

    5. 9. 2012,   11:21
  • ja sam mislila da ima vec zvijezdu....a zena joj je prezgodna

    5. 9. 2012,   11:17
  • Portia je prelijepa

    5. 9. 2012,   12:33