Obavijesti

Show

Komentari 24

Jezivo: Ovi slavni parovi kao da su rođaci u trećem koljenu

Jezivo: Ovi slavni parovi kao da su rođaci u trećem koljenu
17

Fizički slični parovi postoje i u celebrity svijetu, a kad vidite koji sve, nećete ih moći zaboraviti. Ovi slavni supružnici svojim sličnostima uspješno ruše ono staro vjerovanje da se suprotnosti privlače

VIDEO

Svi mi znamo barem jedan ljubavni par koji nam je poznat, a da nevjerojatno liče jedan na drugog, bilo to po nevjerojatnoj fizičkoj sličnosti, bilo to po grimasama lica i mimici tijela, ili nečem trećem. 

Takvi parovi postoje i u celebrity svijetu, a kad vidite koji sve, više ništa neće biti isto. Postoji i znanstveno objašnjenje ovih sličnosti, a ono leži u pretpostavki da ljudi biraju slične jer su zaljubljeni sami u sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Ovi slavni 'ljubavnici' i supružnici (neki od njih su već bivši) svojim sličnostima uspješno ruše ono staro vjerovanje da se suprotnosti privlače.

Jessica Biel i Justin Timberlake

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Ovaj par je izdržao godinama u Hollywoodu i još su 'u sedmom nebu'. Oboje su toliko zgodni i slični da se vjerojatno nikada neće rastati pošto znaju da zgodnijeg supružnika nikada neće ni pronaći.

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Bieber)

Nitko im prije godinu dana nije dao puno vremena zajedno. Nisu računali na činjenicu da je Biebs veliki romantik i kad on voli, on to radi duboko i iskreno. Kako i ne bi toliko volio Hailey kada je 'pljunuta' verzija njega. Oboje plavušani, moderni, mladi... Kao jaje jajetu.

Adam Brody i Leighton Meester

Zvijezde poznatih serije 'Tračerica' i 'O.C.', u braku su već četiri godine, ali njihova ljubav ne živi na crvenom tepihu. Šteta, jer bi nam se činilo da smo 'pod gasom' i vidimo duplo.

Lisa Bonet i Jason Momoa

Game of Thrones Final Season World Premiere - New York

Oboje su divlji, tamnije puti, tajanstveno zanimljivi. Nakon dugo godina zajedno, zvijezda serije 'Igra prijestolja' i novi Aquaman, prije dvije godine se vjenčao s dugogodišnjom partnericom Lisom Bonet, glumicom iz 'Cosby Showa' i 'Malih velikih laži'.

Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter

Virgin Media BAFTA TV Awards 2019 - Arrivals - London

Sophie u licu izgleda malo manje 'gušterski' nego Benedict, ali sličnosti su svakako tu. S obzirom da su oboje Britanci, postoji velika vjerojatnost da su rođaci u trećem koljenu.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Blake Lively and Ryan Reynolds at POKÉMON DETECTIVE PIKACHU premiere

Ryanove bivše su izgledom vrlo različite, sjetite se samo Scarlett Johansson i Alanis Morissette. On je ipak čekao da sudbonosno 'da' kaže ženi koja mu nevjerojatno slična. Slučajnost? Ne znamo baš.

Rochelle i Marvin Humes

Wimbledon

Ovi slavni britanski supružnici možda izgledaju kao atraktivna braća, no oni nisu u rodu. Zapravo, da preko njihovih faca provučemo kroz 'Face Swap' filter, oni bi i dalje izgledali isto.

Alexis Bledel i Vincent Kartheiser

PA/Pixsell

Ovo su Rory i frajer iz Mad Mena. Možda ne liče toliko jedan drugome, ali ovako, kada stoje jedan do drugog, ima nešto u tim plavim prodornim očima.

Kiera Knightley i James Righton

72nd Golden Globe Awards - Arrivals

Oboje su visoki, ispijeni britanski hipsteri. Ona glumica, on glazbenik. To je jedina razlika.

Courteney Cox i Johnny McDaid

Reception Celebrating the 2014 Tribeca Film Festival - Los Angeles

Courteney Cox i Johnny McDaid brzo su se zaručili, no do vjenčanja nikad nije došlo. Slavna glumica danas kaže da im je to bila najbolja odluka i da im je danas veza bolja nego ikad. Možda je i prevelika fizička sličnost bila 'problem'. 

Cynthia Nixon i Christine Marinoni

Cynthia je možda glumu zamijenila za politiku, ali ono što je ostalo isto je njezina supruga koju bi lako mogli zamijeniti za njenu sestru.

Jack i Meg White

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May be one of my favorite photo 💕. Welcome to @jackandmeg_white , stranger! 🤟

A post shared by Jack and Meg White (@jackandmeg_white) on

Bivši glazbeni par toliko nalikuje jedan na drugog da su stvorili popriličnu konfuziju kada su se prvi put pojavili na sceni. Publika se pitala jesu li braća ili ljubavnici, a oni su odbijali odgovoriti na to pitanje, što je uzrokovalo još veću pomutnju. Njima je bilo bitno da obožavatelji mare za njihovu glazbu, a ne odnos u kojem jesu.

Katie Holmes i Tom Cruise

Batman Begins Premiere - Chinese Theatre - Hollywood

Dok su bili zajedno, svi su bili toliko usredotočeni na Tomovo ludilo, a ne kako izgledaju kao par. Nevjerojatna sličnost - oči, zubi, kosa... Vrlo lako mogu biti braća.

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

Ovo par je toliko atraktivan da nitko nije 'ulovio' koliko su slični. Sada, kada je njihova kći Ava odrasla, obožavatelji se na internetu pitaju na kojeg roditelja više liči. Svejedno je jer oba roditelja imaju isto prelijepo lice.

Tom Brady i Gisele Bündchen

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Oko ovog slavnog para se lome koplja. Nekim obožavateljima totalno liče jedan na drugog, drugi uopće ne vide sličnost. Nama su nevjerojatno zgodni i nevjerojatno slični.

Sharon i Ozzy Osbourne

Sada kada je Sharon prošla kroz mali milijun plastičnih operacija, a Ozzy se nastavlja 'sušiti', njih dvoje uopće više toliko ne liče jedan na drugog, ali kada vidite starije fotografije, nema sumnje - oni su neki dalji rođaci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'