Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jim Carrey nakon tragičnog gubitka ljubi 22 godine mlađu

None Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL 5

Unatoč teškom razdoblju koje ga je pratilo u posljednje vrijeme, Carrey je izgledao sretno i zaljubljeno u naručju svoje nove djevojke. Ginger je također glumica, a jedna od zapaženijih njezinih uloga je ona u komediji 'Ted'

Nakon tragične smrti bivše djevojke Cathrione White i teških optužbi da je upravo on krivac za njezino predoziranje lijekovima, kanadsko-američki glumac Jim Carrey (56) ponovno ljubi. Na dodjelu Zlatnih globusa na Beverly Hillsu stigao je s 22 godine mlađom djevojkom Ginger Gonzagom (34). 

InStyle and Warner Bros. Pictures Golden Globe Party - Los Angeles | Autor: O'Connor-GG19/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor-GG19/Press Association/PIXSELL

Unatoč teškom razdoblju koje ga je pratilo u posljednje vrijeme, Carrey je izgledao sretno i zaljubljeno u naručju svoje nove djevojke. Ginger je također glumica, a jedna od zapaženijih njezinih uloga je ona u komediji 'Ted'.

'NASTAVLJAM SA ŽIVOTOM' Oslobođen optužbi: Jim Carrey nije kriv za smrt bivše djevojke

Za američki Extra, glumac je prokomentirao novu vezu i usput nahvalio svoju novu curu. 

- Ginger je zaista nevjerojatna žena, veliki je glumački talent i fantastična je djevojka. Sretan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav - rekao je Jim. 

2018 British Academy Britannia Awards - Arrivals - Jim Carrey | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podsjetimo, Carreyjeva bivša djevojka preminula je u rujnu 2015. godine. Pronašli su je mrtvu u njezinom domu u Los Angelesu nakon što se predozirala lijekovima. S Carreyjem je prekinula samo tjedan prije tog čina, a glumac se nedugo zatim suočio s optužbom za njezinu smrt.

Naime, majka preminule Cathrione tada je tvrdila kako je glumac bio taj koji joj je nabavio lijekove bez recepta jer je njemu već ranije spominjala da razmišlja o samoubojstvu. Godinama se borila s kroničnom depresijom.

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Komentari (16)
  • A šta da radi? Da ostane sam? Svatko tko je izgubio nekoga ima pravo da tuguje koliko smatra da treba, ali život ide dalje. Najbolje da ode u samostan i glavom nabija u kamene zidove jer je izgubio/la voljenu osobu.

    8. 1. 2019,   10:44
  • Čovjek koji me nasmijavao cijelu mladost, nek mu je sa srećom

    8. 1. 2019,   10:53
  • Legenda...

    8. 1. 2019,   10:50