Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna Mariah Carey: Trudna je zbog tretmana akupunkture...

None Foto: Pixsell

Nakon što su joj liječnici savjetovali da se riješi stresa kako bi mogla zatrudnjeti, pjevačica je svaki dan odlazila na tretmane akupunkture po cijelom tijelu

Mariah Carey (40) otkrila je da je zatrudnjela tako što se riješila stresa svakodnevnim odlascima na akupunkuturu, piše Daily Mail. Doktori su savjetovali pjevačici, koja je prije dvije godine pobacila tijekom prve trudnoće, da i dalje ustraje u pokušajima da zatrudni te da se riješi stresa.

- Proveli smo puno vremena jedući kokice u krevetu i gledajući naše omiljene DVD-ove - otkrio je njezin suprug Nick Cannon (30) kako su se riješavali stresa. Pjevačica, koja se za Nicka udala 2008. godine nakon samo šest mjeseci veze, kaže da joj je on bio velika podrška tijekom cijele trudnoće.

- Doktor joj je propisao progesterone, ali također je tražila i alternativne terapije. Išla je na akupunkutru po cijelom tijelu - rekao je Nick koji misli da joj je to pomoglo da se riješi stresa.

Mariah je otkrila da je jako preplašena zbog poroda. Iako porođaj u vodi smatra najudobnijim, kaže da se ipak neće odlučiti za tu varijantu.

Pjevačica već ima planove za svoje dijete te se nada da će jednog dana raditi u glazbenoj industriji.

Komentari (4)
  • nije trudna zbog akupunkture, nego zbog toga što je netko svršio u nju...

    4. 11. 2010,   12:51
  • a igla je bila dosta debela...

    4. 11. 2010,   14:38
  • haha markiša a taman da ću reć dobro da nije kriv Duh Sveti :))

    4. 11. 2010,   14:21