Obavijesti

Show

Komentari 0

Jodie Foster pristala je na prvu ulogu u nekom akcijskom filmu

Jodie Foster pristala je na prvu ulogu u nekom akcijskom filmu
11

Ona će zaliječiti kradljivce, gangstere, plaćene ubojice, kao i krijumčare oružja u svojoj vrhunskoj ustanovi. Opaka, oštrog jezika i sasvim bez straha, sa 'Sestrom' nema šale

VIDEO

Kroz sve svoje godine glume je Jodie Foster odglumila mnoge uloge u velikom broju filmova. I premda je glumila i u nekoliko filmova s akcijskom komponentom, teško bi se moglo reći da je ikada glumila u akcijskom filmu.

No to će se promijeniti ove godine, kada nam u kina dolazi akcijski triler scenarista Drewa Pearcea, 'Hotel Artemis'. Pearce se po prvi put prihvatio režije nekog filma, nakon godina pisanja scenarija. Posve shvatljivo, uzevši u obzir da je već godinama scenarist, Pearce je sam napisao scenarij po kojem je snimljen film.

Mala greška: Policija ih uhitila zbog kostima koje su odjenuli
Mala greška: Policija ih uhitila zbog kostima koje su odjenuli

'Hotel Artemis' se odvija u bliskoj budućnosti, kada kriminalci imaju svoje bolnice, a i cjelokupno medicinsko osoblje koje u njima radi. U jednoj takvoj bolnici radi Jean Thomas, koju svi zovu samo 'The Nurse' ('Medicinska sestra', op, a., glumi ju Jodie Foster). Thomas je upraviteljica jednog takvog hotela, Hotela Artemis. U tu ultra-ekskluzivnu ustanovu kročiti mogu samo oni koji su platili članstvo u njoj, a i onda samo ako su pravi kriminalci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Medicinska sestra' zaliječit će i krijumčare oružja, kradljivce, plaćene ubojice, kao i gangstere u svojoj vrhunskoj ustanovi te je opaka, oštrog jezika i sasvim bez straha. Organi vam otkazuju nakon sukoba s policijom? 'Sestra' ima tehnologiju kojom će vam osposobiti tijelo, samo trebate imati novac.

PROČITAJTE I OVO: Neke misije ne možeš birati: Raspad sistema je neminovan

Uz svojeg ogromnog pomoćnika Everesta rješavat će probleme koje joj donose Nice, Acapulco, Waikiki te Honolulu, grupa lopova i ubojica. Ali dok se njima bavi, na vrata joj dolazi legendarni šef podzemlja, Orian Franklin, tajnog imena Niagara. Hitna pomoć nužno mu je potrebna nakon što su ga protivnici teško ranili. 'Sestra' je jedina koja može pomoć pružiti, no ne prije nego što nove komplikacije dođu.

Pogledajte novi foršpan

U glavnoj ulozi, onoj Medicinske sestre je spomenuta Jodie Foster, koja inače nema naviku preuzimanja ovakvih uloga. Druge uloge tumače Jeff Goldblum, Sofia Boutella, Dave Bautista, Zachary Quinto i Charlie Day.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Film ćemo u kinima gledati krajem srpnja, kada ćemo saznati i koliko dobro glumici leže akcijske uloge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode