Obavijesti

Show

Komentari 5

Jodie na 'djelu': Mami fanove grudima u vojničkom izdanju

Jodie na 'djelu': Mami fanove grudima u vojničkom izdanju
3

Bodybuilderica Jodie Marsh na Twitteru je objavila svoje fotografije na kojima pozira u vojničkom 'topiću' od traka. U prvom planu je njezino bujno silikonsko poprsje

VIDEO

Devet godina nakon što se proslavila u ozloglašenom 'topiću' od vojničkih remena, Jodie Marsh (33) na Twitteru je osvanula u istom škakljivom izdanju. Na fotografijama snimljenima u njezinom domu, bodybuilderica je pokazala svoje silikonske grudi s trakama koje su joj prekrile samo bradavice.

Priznala je da danas u takvom izdanju više ne bi izašla iz kuće, a svoje vojničko remenje na Twitteru je ponovno odlučila pokazati onog dana kada na Twitteru bude imala više od 200.000 sljedbenika.

- Tko želi sliku s vojničkim pojasevima? Obećala sam da ću se slikati kada budem imala 200.000 sljedbenika na Twitteru - napisala je bivša manekenka koja sada na toj društvenoj mreži ima preko 201.000 tisuću sljedbenika.

- Vojnički pojasevi. To je stvar koja me proslavila. Da pojasnimo. Ovo su originalni vojnički pojasevi koje sam nosila prije deset godina. Uskoro ću ih prodati na aukciji u humanitarne svrhe. Nadam se da će otići u dobre ruke - napisala je Jodie.

Dok danas tvrdi da se u istom izdanju više nikada ne bi pojavila u javnosti to joj nije bio problem u lipnju 2003. godine kada se u istom izdanju zabavljala u Funky Budha klubu u Londonu. Tada na sebi nije imala tetovaže dok se sada može pohvaliti pravom kolekcijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin