Obavijesti

Show

Komentari 16

Johnny Depp je pijan u klubu prijatelju plaćao da ga udara

Johnny Depp je pijan u klubu prijatelju plaćao da ga udara
7

Depp je spustio svoju frizuru kako bi otkrio njegov poznati  pogled okom, prije nego što je ostatak koncerta bio sa sunčanim naočalama

VIDEO

Johnnya Deppa (54) i Amber Heard (32) publika će moći ponovo vidjeti zajedno. Bivšim supružnicima brak se raspao prije dvije godine, samo nakon 18 mjeseci braka, a sada su zajedno snimili trailer za film 'London Fields' koji će se prikazivati u kolovozu ove godine. 

The Rum Diary premiere - London

Američki glumac koji danas obilježava 55. rođendan, posljednjih dana je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, a nedavno je imao incident na snimanju filma 'Labirint' gdje je Depp fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma. Mnogi primjećuju kako je glumac smršavio i kako ne izgleda dobro. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:51
Pixsell

Prestala je zabrinutosti za zdravstveno stanje američkog pjevača kada se u četvrtak navečer popeo na pozornicu u Stockholmu sa svojim bendom The Hollywood Vampires. Za Glumca i glazbenika posljednjih se dana zabrinuo veliki broj obožavatelja koji su se pitali što mu je, no tijekom posljednjeg nastupa u zabavnom parku Gröna Lund izgledao je bolje. Na koncertu Depp je oči skrivao iza sunčanih naočala, a s donje usne visila mu je cigareta. Glumac se zabavljao i bio je rasplesan na pozornici s Alice Cooper (70)  i Joeom Perryjem (67).

Murder on the Orient Express - World Premiere

Nakon tjedan dana žestokih špekulacija o njegovom zdravlju zvijezda 'Pirata s Kariba'  vratila se u svom najboljem svijetlu. Tijekom nastupa izgledao je sretno i zdravo. 

Glastonbury Festival 2017

Depp je spustio svoju frizuru kako bi otkrio njegov poznati  pogled okom, prije nego što je ostatak koncerta bio sa sunčanim naočalama.

Pixsell

Izvor blizak zvijezdi  rekao da je Johnny "zdrav i uživa provodeći vrijeme na putu sa svojim bendom". Dok je celebrity make-up umjetnik i vlasnik Pouts & Pinups Stacey Whittaker izjavio je da je Deppovo potpisivanje smokey eye ima ogroman utjecaj na njegov izgled na slikama i da tada ne izgleda blijedo i bolesno.

DPA/Pixsell

- Tamne oči mogu izgledati oštre dok starije, ali Deppove normalna oči nadjačaju njegovo lice i zapravo mu daju više definicije i boje - rekao je make up artist.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Murder on the Orient Express - World Premiere

Za svoju ulogu kapetana Jack Sparrow u Piratima s Kariba morao se šminkati no sada se njegova ljubav za eyeliner proširila na njegov osobni život. Redovito se vidi na crvenom tepihu ili na fotografijama  i snimkama za svoje filmove, noseći crnu olovku na donjim kapcima.

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život