Obavijesti

Show

Komentari 64

John Galliano: Sve vas treba ugušiti plinom, ja volim Hitlera

John Galliano: Sve vas treba ugušiti plinom, ja volim Hitlera
3

Francuska policija u četvrtak navečer uhitila je glavnog dizajnera modne kuće Dior. U Dioru su ga suspendirali, a on je protiv para podigao tužbu za klevetu

VIDEO

Nakon što je John Galliano (50) pijan vrijeđao par u kafiću antisemitističkim izjavama, snimka njegovog ispada našla se u javnosti. Paru je iz čistog mira izjavio da voli Hitlera. Žena je dizajnera pitala ima li nekih problema, a Galliano joj je odgovorio da je problem u tome što je ona ružna. 

- Ljudi kao vi trebali bi biti mrtvi. Vaše majke i svi vaši preci trebali su biti ugušeni plinom - govorio je Galliano prestrašenoj ženi. 

Cijeli događaj snimao je prijatelj para koji je Galliano vrijeđao, a koji su inače podrijetlom iz Francuske i Italije, ali nisu Židovi. Svjedoci su rekli kako je Galliano sjedio sam za stolom.

- Znali smo tko je on i bili smo zapanjeni njegovim komentarima. Riječi koje je izgovarao bile su odvratne - rekao je svjedok. 

Francuska policija u četvrtak navečer uhitila je Galliana zbog vrijeđanja i antisemitizma. Nakratko je bio pritvoren, a iz policije su rekli da je navodni razlog ispada stres zbog nadolazećeg tjedna mode. U Dioru su svog glavnog dizajnera suspendirali do završetka policijske istrage kako bi se ogradili od njegovog ispada. On je protiv para podigao tužbu za klevetu. 

Video možete pogledati OVDJE.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu