Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'John Wick 2': Najbolji ubojica vratio se u svoj omiljeni hotel

None Foto: Niko Tavernise 4

Na samom kraju Wickovog divljanja i ubijanja cijelog klana kriminalaca se ovaj asasin napokon skrasio uz novog psa. Kako se priča odvijala dalje, saznat ćemo vrlo brzo

Iako je samo nekoliko dana prošlo otkako smo dobili nevjerojatno uzbudljiv posljednji foršpan za najnoviji dio sage o Johnu Wicku, produkcijska kuća Lionsgate smatrala je da to nije dovoljno pa je njihov YouTube kanal pustio još isječaka iz filma u opticaj.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Kako se vjerojatno sjećate, glavni motiv Wickove 'reaktivacije' u prvom filmu bio je gubitak psa kojeg mu je kao oproštajni poklon poslala njegova umiruća supruga. Na samom kraju Wickovog divljanja i ubijanja cijelog jednog klana kriminalaca se ovaj asasin napokon skrasio uz novog psa.

Ovaj najnoviji video nam pokazuje kakav je sad odnos između Johna Wicka i psa kojeg je 'usvojio'.

Pogledajte video

U novom nastavku vraćaju se zvijezde Ian McShane, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski i Lance Reddick, a vidjet ćemo i neka nova lica: Riccardo Scamarcio kao novi negativac, Laurence Fishburne kao ubojica znana pod imenom The Bowery King, Common, Ruby Rose i Peter Stormare. Ovaj put Chad Stahelski sam režira nastavak, nakon što je prvi dio odradio u suradnji s Davidom Leitchom.

'John Wick 2', u distribuciji Blitza, u naša kina dolazi 23.veljače.

Tema: FILM

Komentari (4)
  • "Na samom kraju Wickovog divljanja i ubijanja cijelog klana kriminalaca se ovaj asasin napokon skrasio uz novog psa"-novinaru,kakva je to rijec asasin?Mislio si napisati assassin? Ali ako nisi znao ta rijec ima prijevod i na hrvatskom,placeni ubojica,ubojica ili atentator.

    23. 1. 2017,   18:31