Obavijesti

Show

Komentari 4

John Wick krenuo je jahati:Ako boga znate, ne dirajte mu konja

John Wick krenuo je jahati:Ako boga znate, ne dirajte mu konja
1

Iz mirovine izvukla su ga 2014. dvojica kriminalaca koji su mu ubili psa. Psa koji je bio poklon od njegove preminule supruge. Wickov pokolj krenuo je tada i još uvijek traje

VIDEO

Keanu Reeves, glumac koji je već malo pao u zaborav početkom ovog desetljeća dobio je pravo oživljenje karijere snimanjem filma 'John Wick'. Od 2010. pa do trenutka kada je snimio taj film je Reeves snimio samo četiri filma, a od tada pa do danas nije prestao glumiti.

Osramoćeni Polanski preuzet će režiju filma o lažnoj optužbi
Osramoćeni Polanski preuzet će režiju filma o lažnoj optužbi

Tako Reeves ima do kraja desetljeća prepun raspored, s četrnaest filmova snimljenih ili u planu od trena kada ga je 'John Wick' vratio u svjetlo javnosti. Ne samo da je film pomogao Reevesovoj karijeri, već je napunio i džepove producenata, koji su odmah po završetku prvog filma krenuli na radu s 'dvojkom', nazvanim 'John Wick: Chapter 2' (također vrlo uspješan film). A nakon njega, najavljena je i trojka, koja se trenutačno snima, a zove se 'John Wick: Parabellum'.

U novom filmu je Wick krenuo u bijeg nakon ubojstva u Continentalu. Cijelo podzemlje mu je na tragu, a svaki ubojica koji ga lovi želi samo jedno - postati onaj koji će ubiti legendarnog Wicka. A kako se Wick sada nalazi u centru New Yorka, jako će puno truda morati uložiti kako bi zadržao svoju glavu.

Doduše, sve plaćene ubojice kriminalnog svijeta znaju da je Wickova glava vrijedna pravo bogatstvo te da više nema zapreke da se krene u lov na Wicka. Ali ne znaju koliko Wick može biti opasan jednom kada je stjeran u kut.

Razne ubojice glumi prava ergela vrsnih glumaca. Tako će se Reevesu pridružiti Ian McShane (opet kao Winston, vlasnik hotela Continental), Ruby Rose reprizira ulogu nijeme Ares, dok je Common nanovo Cassian, kojeg je Wick poštedio. Sporedni glumci iz prethodnih filmova, Lance Reddick te Laurence Fishburne također se vraćaju. Asia Kate Dillon i Anjelica Huston imaju uloge plemstva među ubojicama, dok će kao 'pješaštvo' nastupiti Mark Dacascos, Hiroyuki Sanada, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Boban Marjanović, Vladimir and Vlado Mihailov, Danish Bhatt te Candace M. Smith.

Black i Blanchett znaju kako ubrzati otkucaje tvog srca
Black i Blanchett znaju kako ubrzati otkucaje tvog srca

Film u kina dolazi naredne godine, 17. svibnja. Chad Stahelski režira i ovaj film, kao što je režirao i prethodna dva, dok je za scenarij i treći put zadužen David Kolstad. Keanu Reeves se, naravno, vraća kao nevjerojatni John Wick, jer ipak netko mora biti odgovoran i za nasilje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode