Obavijesti

Show

Komentari 36

Johnny Depp priča s papigom na srpskom, čak ju je opsovao

Johnny Depp priča s papigom na srpskom, čak ju je opsovao
9

Deep je pokušao ostati suzdržan, pa je papigu ljubazni pitao kako se zove te dodao da nema razloga da bude hladna prema njemu. No onda su mu obožavatelji objasnili da je papiga u šoku i da je prestrašena

VIDEO

Američki glumac Johnny Depp (55) trenutačno je u Beogradu gdje snima novi film 'Minamata' u kojem igra glavnu ulogu fotoreportera. No osim što vrijeme provodi na setu, glumac je našao u neobičnoj situaciji. 

Naime, na društvenim mrežama objavljen je videozapis gdje Depp u jednoj srpskoj kuhinji priča s papigom. Situacija ne bi bila toliko neobična da glumac ne priča na srpskom.

- Posebno, jedinstveni video Johnny Deppa-a kako priča sa Bebom, zeza se, malo i psuje na srpskom,a ona ga kao kulira. Jer Beba je jedna od rijetkih koja je 'ulovila vrapca' - napisao je ispod videozapisa vlasnik papige s kojom je Johnny 'popričao'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo ga je 'publika' iza kamere nagovarala da se poljubi s papigom, a zatim nakon što je papiga ostala 'hladna' i nije slušala glumčeve naredbe on je počeo psovati. 

- Je***a, Je** se - rekao joj je glumac. 

Deep je pokušao ostati suzdržan, pa je papigu ljubazni pitao kako se zove te dodao da nema razloga da bude hladna prema njemu.

- U šoku je, prestrašena je - rekli su ljudi iza kamere.

Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.

Organizatori su se potrudili da mu izađu u susret i osigurali mu strogo osiguranje. Glumac je navodno tražio da ga štite od obožavatelja i fotografa, a kako prenosi srpski Kurir, jedino je zahtijevao da se sretne s redateljem Emirom Kusturicom (64).

Disney

No ipak u svojem naumu nije uspio. Mnoge obožavateljice imaju veliku želju upoznati ga, a neke su ga i oblijetale otkako je sletio na beogradski aerodrom. Navodno su se uz glumca pojavila i tri dvojnika, a Ivana Nikolić, članica grupe 'Hurricane', upoznala je onog pravog. 

Uz Ivanu do Deppa uspjela je doći i Srpska pjevačica Katarina Ostojić (35), poznatija kao Kaya koja se na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s holivudskom zvijezdom

Na Johnnyja su bacile oko i prostitutke, koje su mu često dolazile u hotel pa se morao premjestiti u drugi. 

- Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge - ispričao je izvor za srpske medije. Poslije boravka u Srbiji, putuje za Crnu Goru gdje će nastaviti snimanje.

ONE SU BILE POD NOŽEM I NE SRAME SE: 'Na meni je sve umjetno osim obraza'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura