Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Joksimovićeva supruga zezala Veljaču: U Srbiji se ljubi triput

None Foto: Screenshot/youtube 5

I dalje se ljubiš u Srbiji dva puta? Zar nisi već dovoljno dugo u Beogradu da znaš da se tu ljubi tri puta?, dobacila je Jovana Jeleni čim je došla u studio i poljubila nju i Srđana u obraz

Producentica Jelena Veljača (37) živi u Beogradu otkako je počelo snimanje serije 'Pogrešan čovjek', a tamo je početkom tjedna bila i gošća jutarnje emisije koju vodi supruga pjevača Željka Joksimovića (46), Jovana (37). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Čim je došla u studio, Jelena je pozdravila voditeljicu i njezinog kolegu Srđana Predojevića te ih je poljubila u obraz. 

- I dalje se ljubiš u Srbiji dva puta? Zar nisi već dovoljno dugo u Beogradu da znaš da se tu ljubi tri puta? - dobacila joj je Jovana, koja je od prije poznata po izravnim i neizravnim provokacijama i šalama upućenim gostima. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Igor Soban/PIXSELL

- Ah navika, navika - odgovorila joj je Jelena, a potom je intervju započeo. Scenaristica je pričala o seriji i preseljenju u drugu državu.

- Serija se prikazuje vrlo uspješno i u Srbiji i u Hrvatskoj, ja sam postala prava Beograđanka, tu smo već mjesecima moja kćerkica Lena i ja. Ona ide u vrtić, ja tu živim - ispričala je Jelena. 

Foto: Instagram

Inače, Jelena živi u beogradskom kvartu Dorćol s kćeri Lenom, a ponekad im se pridruži njezin bivši suprug Dražen Čuček (48) kako bi provodio vrijeme s kćeri. 

Komentari (60)
  • Mogla joj je Jovana predložiti i promjenu prezimena u Februar.

    12. 2. 2019,   16:03
  • To nije šala, to je šovinistička provokacija. Nevjerojatno kako novinari 24 sata u Hrvata svuda vide fašizam i ustašluk, a za za srpske šovinističke provokacije iznalaze nekakva opravdanja. Kao - "šala".

    12. 2. 2019,   16:23
  • Lagani nacionalistički ispad na srpskoj televiziji. A kaže Vučić toga kod njih nema

    12. 2. 2019,   16:29