Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jole je raspametio publiku na Danima Piva, danas pjeva Zak

None Foto: Filip Trezner 15

Kralj zabave Jole, u četvrtak je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu

Da su ovogodišnji Dani piva u Karlovcu događanje o kojem se itekako priča, pokazuje se iz dana u dan, a brojni posjetitelji s velikim nestrpljenjem očekuje večernje koncerte.

Kralj zabave Jole, u četvrtak je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu. Prostor na obali Korane bio je prepun obožavatelja koji su vikend odlučili započeti na najbolji mogući način, uz popularnog pjevača.

Jole i publika kao jedno su pjevali najveće hitove od 'Pokajnika', 'Bailando solo', 'Ja ti mogu biti tata', 'Bagrem bijeli' i mnogih drugih, pa sve do aktualnog singla 'Kada žene tulumare'.

Svaki novi izlazak na pozornicu za Joleta je novi izazov, a svojoj publici uvijek pripremi večer prepunu hitova i odlične zabave.

Dani piva u Karlovcu idu dalje, a večeras na pozornicu izlazi veliki miljenik žena Ivan Zak. U nedjelju će ovogodišnje Dane piva zatvoriti Jelena Rozga.

Komentari (2)
  • jole je zakon

    31. 8. 2014,   15:15
  • pjevao je par svojih pjesama po dva puta, a ostale je pjevao tuđe :D

    31. 8. 2014,   21:01