Obavijesti

Show

Komentari 12

Jole: 'Karijeru sam započeo u kafiću, a onda se pojavio Huljić'

Jole: 'Karijeru sam započeo u kafiću, a onda se pojavio Huljić'
7

NIJE VJEROVAO Kad ga je Tonči nazvao za prvu suradnju, mislio je da se šali. Pjevač kaže da se trudi živjeti jednostavan život, a slobodno vrijeme provodi s obitelji

VIDEO

Povodom 20 godina karijere Joško Čagalj Jole (46) radi veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni 12. listopada. Uz njega nastupaju klapa Rišpet i Jelena Rozga. Žao mu je što mu gošća neće biti i Doris Dragović zbog obveza.

- Godinama me nagovaraju na Cibonu, Gripe, Arenu. Arena je mislim jako prevelik zalogaj. Kako je 20 godina pjesme ‘Duša od papira’, rekli smo nećemo čekati da prođe još 20 godina a da nismo napravili veliki tulum. Želja mi je da snimim taj koncert u Ciboni da imam za uspomenu. Možda će ga i neka televizija pustiti. Idemo proslaviti 20 godina Jole. I veseli me što mogu doći mladi i stari, počinje oko 20, 20.30 sati, a ne kad pjevaš po klubovima, Danima piva, vina što počne oko 23 sata tako da te ne mogu vidjeti dičica – kaže Jole.

jole

Glazbenu karijeru počeo je u kafiću u Stobreču, a onda ga je Doris Dragović spojila s Huljićem. Kad ga je Tonči nazvao da se dogovore za suradnju, prvo je mislio da ga netko zeza na telefon. Njihova suradnja traje 21 godinu.

Tonči i Vjekoslava su mu, kaže, glazbeni otac i majka. Najveći kompliment mu je kad mu netko kaže da je isti kao prije 25 godina kad je bio konobar. Možda čak i jednostavniji. U njegovoj glazbenoj karijeri dugačkoj dvadeset godina nema skandala, slovi za nasmijanog i vedrog čovjeka uvijek spremnog pomoći te živi miran obiteljski život.

- Ne volim graditi karijeru na skandalima. Ne mogu smisliti umišljene i bahate ljude. Ne daj Bože da budem takav. Iako ne mislim da sam jedini koji nije gradio karijeru na skandalima, lažnim ljubavima ili insceniranim pričama. Trudim se živjeti jednostavan i pošten život, uvijek kažem da ne vodim estradni život. Ono što volim je glazba, općenito volim pjevati - kaže nam Jole.

U braku je 12 godina s Anom te imaju tri kćeri. Ispušni ventili su mu vožnja motocikla, planinarenje, more i odlasci u njegov Zagvozd.

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu