Obavijesti

Show

Komentari 17

Jolie ima novog dečka: Potajno se nalazi s Jaredom Letom?

Jolie ima novog dečka: Potajno se nalazi s Jaredom Letom?
1

Prijatelji glumaca tvrde kako je između njih oduvijek bilo kemije. Jared je bio prvi kojem je javila da je podnijela zahtjev za rastavu, a još kad su snimali 'Aleksandra Velikog' šuškalo se da su zajedno

VIDEO

Kolege su prijatelji već 18 godina, no navodno su se u posljednje vrijeme još više zbližili. Angelina Jolie (41) nakon razvoda od Brada Pitta (53) u tajnosti se viđa s Jaredom Letom (45).

- Između njih oduvijek je postojala kemija. Jared je bio prvi kojem je javila da je podnijela zahtjev za rastavu braka - tvrde prijatelji glumaca. Još dok su snimali 'Aleksandra Velikog' 2004. šuškalo se da su zajedno.

Jared i Angelina često su se družili prijašnjih godina, a prijatelji tvrde kako je njihovo prijateljstvo nedavno preraslo u nešto više.

Strani mediji nedavno su pisali kako Brad Pitt (53) živi kod Kate Hudson. To je jako iznerviralo njezinog brata koji se našalio i 'potvrdio' glasine.

- Da, uselio se i to je pravi pakao. Užasno je neuredan. Pije iz je**'ih tetrapaka i obavlja nuždu s otvorenim vratima. Vrijeme je da se iseliš. Popušit ću još jednu lulu s tobom, a onda se gubi - stajalo je u sarkastičnoj objavi na društvenoj mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin