Obavijesti

Show

Komentari 20

'Angelina mi je slala poruke, a za rođendan poklonila gitaru...'

'Angelina mi je slala poruke, a za rođendan poklonila gitaru...'
5

Snimali su dva mjeseca u Budimpešti, a nakon toga su se vidjeli i u Los Angelesu, New Yorku... Na setu im nije bilo jednostavno jer su Brad i Angelina zvijezde gdje god da se pojave

VIDEO

Glumac Branko Đurić Đuro (56) može se pohvaliti prijateljstvom s holivudskim glumcima Angelinom Jolie (43) i Bradom Pittom (55). Kad je Angelina odlučila snimiti film 'U zemlji krvi i meda' o ratu u Bosni i Hercegovini, birala je glumce s ovih prostora koji su bili na dobrom glasu. Stoga je na razgovor pozvan Branko.

- Šest mjeseci prije snimanja zvala me agentica iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvijezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Angelina radi film i to sam onda povezao - ispričao je Branko u emisiji 'U svom filmu'. 

Već idućeg tjedna dobio je zanimljiv mail na engleskom.

- Javila mi se Angelina: 'Dragi Đuro, ovdje Angie' i tako smo počeli razvijati naše prijateljstvo, počeli smo se dopisivati i surađivati oko scenarija - kaže. 

Kad su se nakon šest mjeseci sreli, Angelina ga je zvala starim prijateljem kao da se oduvijek znaju. Na setu se pojavio i Angelinin tadašnji partner Brad Pitt.

- On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se sjeća iz doba kad je snimao 80-ih u  Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me pitao kako žive. Zaista je socijalno osviješten - rekao je Branko. 

Snimali su dva mjeseca u Budimpešti, a nakon toga su se vidjeli i u Los Angelesu, New Yorku... Na setu im nije bilo jednostavno jer su Brad i Angelina zvijezde gdje god da se pojave.

- Kad bih otišao na pivo s Bradom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: "Bolje da kažu: 'Gle budale, pije pivo s kacigom!' nego da me prepoznaju" - prisjetio se.

Da je to Angelini bio redateljski prvijenac, shvatio je i Branko jer je, kaže, bila drukčija od svih režisera koje je upoznao.

- Ne poznaje film iz drugog ugla. Ona ima drugi pristup. Vjerojatno je njen prvi kontakt s filmom bio taj da je limuzina doveze na set, izađe, tamo je odjenu i ide na set. Ja sam počeo kao scenski radnik i znam sve oko snimanja, iznutra poznajem film. Prošao sam sve nivoe, a ona površno poznaje film. Nije loš redatelj, ali ja sam nekoliko dana potrošio da shvatim tko je tko u ekipi. Kod nas ima 20-30 ljudi, a kod njih 150. Svaki asistent ima asistenta - kaže i nastavlja: 

Dumbo Premiere - Los Angeles

- Najviše sam frapiran time što postoji čovjek koji ima slušalicu u uhu, stoji na rubu seta i javlja kad je Angelina ušla i izašla sa seta. Jednom je prilikom telefonirala prelazeći crtu i onda je lik bio zbunjen. Govorio je: 'Angie je ušla, Angie je izašla'.

Prijateljstvo među njima je ostalo. Angelina mu redovito čestita rođendane i šalje poklone. 

- Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli glazbu. I prsten koji imam je od Brada. Na gitari je napisala posvetu: 'Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo'. I moram priznati da sviram često na njoj na koncertima - rekao je Branko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija