Obavijesti

Show

Komentari 10

Jolie o razvodu s Pittom: 'Bila sam povrijeđena i izgubljena...'

Jolie o razvodu s Pittom: 'Bila sam povrijeđena i izgubljena...'
4

To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi, izjavila je Angelina Jolie

VIDEO

Američka glumica i jedna od najljepših žena svijeta Angelina Jolie (44) nedavno je otkrila detalje razvoda s Brad Pittom (55). Za francuski magazin 'Madame Figaro' Jolie je objasnila koliko joj je bilo teško prolaziti taj cijeli proces. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - izjavila je glumica koja se od Pitta razvela prije tri godine. 

- Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti - objasnila je Jolie te dodala kako će tu lekciju prenijeti i na svojih šestero djece sinove Maddoxa (18), Paxa (15) i Knoxa (11) te kćeri Zaharu (14), Shiloh (13) i Vivienne (11).

- To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi - zaključila je glumica. 

Nije tajna da je Brad nakon što je Angelina tražila razvod od njega, proveo godinu dana u Anonimnim alkoholičarima. 

- Otišao sam daleko koliko sam mogao pa sam si oduzeo privilegije pijenja - objasnio je glumac u intervjuu za New York Times i dodao kako je njegova ovisnost o alkoholu jedan od razloga kraha braka s Angelinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...