Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jolie o razvodu s Pittom: 'Bila sam povrijeđena i izgubljena...'

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 4

To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi, izjavila je Angelina Jolie

Američka glumica i jedna od najljepših žena svijeta Angelina Jolie (44) nedavno je otkrila detalje razvoda s Brad Pittom (55). Za francuski magazin 'Madame Figaro' Jolie je objasnila koliko joj je bilo teško prolaziti taj cijeli proces. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - izjavila je glumica koja se od Pitta razvela prije tri godine. 

- Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti - objasnila je Jolie te dodala kako će tu lekciju prenijeti i na svojih šestero djece sinove Maddoxa (18), Paxa (15) i Knoxa (11) te kćeri Zaharu (14), Shiloh (13) i Vivienne (11).

Dumbo Premiere - Los Angeles | Autor: RE/Press Association/PIXSELL Foto: RE/Press Association/PIXSELL

- To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi - zaključila je glumica. 

Nije tajna da je Brad nakon što je Angelina tražila razvod od njega, proveo godinu dana u Anonimnim alkoholičarima. 

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie and her son Pax grab lunch at Perch restaurant in Los Angeles | Autor: JAPZ, ENAV, JOGA Foto: JAPZ, ENAV, JOGA

- Otišao sam daleko koliko sam mogao pa sam si oduzeo privilegije pijenja - objasnio je glumac u intervjuu za New York Times i dodao kako je njegova ovisnost o alkoholu jedan od razloga kraha braka s Angelinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (10)
  • Sta se s njom desilo? Jel se razboljela ili...? Nekako izgleda kao da se izgladnjuje do bola

    7. 10. 2019,   11:42
  • Pouka...vanjska ljepota i novac nisu faktori koji ti garantiraju sreću i spokoj u životu

    7. 10. 2019,   12:24
  • bili su nerazdvojni sve velike ljubavi puknu brzo..

    7. 10. 2019,   18:39