Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jordan nije više atraktivna zbog previše operacija

None Foto: Big Pictures 6

Ni krupne sunčane naočale nisu mogle sakriti stanje u kojem se poznata starleta nalazi. Ipak sve one plastične operacije uzimaju danak

Katie Price (29) sablaznila je javnost svojim novim izgledom. Jordan, koja izgleda istrošenije nego ikad prije, išla je u shopping sa suprugom Peterom Andreom (35) te tako demonstrirala svoj novi look. Ni krupne sunčane naočale nisu mogle sakriti stanje u kojem se poznata starleta nalazi. Ipak sve one plastične operacije uzimaju danak, iako ni ostale okolnosti nisu pretjerano mazile Jordanin životni put. U zadnjih par godina umalo je izgubila supruga zbog meningitisa, nesretno je pobacila i ima problema sa najstarijim djetetom koje je dobila s nogometašem Dwight Yorkoem. Harvey je zbog Katienog drogiranja u trudnoći rođen slijep. Osim Harveya, Katie ima još dvoje djece i to Juniora (2) i Princess Tiaamii koja će u lipnju napuniti godinu dana.

Komentari (3)
  • Takvih mi praznoglavki nikada nije žao. Koji joj je vrag sve to trebalo? Reži, pumpaj, usađuj, presađuj..bilo bi joj bolje da je više poradila na vlastitom mozgu. A to drogiranje, pogotovo u trudnoći.. Eto što se dogodi jadnom nemoćnom djetetu. Ali sumnjam da to nju previše pogađa. Kako takvo biće može nekome biti privlačno? Ni mozga,ni srca, ni duše. Samo rupa.

    4. 4. 2008,   19:12
  • baci sisu da se igramo

    5. 4. 2008,   01:37
  • koji gabor:))

    5. 4. 2008,   05:29