Obavijesti

Show

Komentari 2

Jordyn Woods progovorit će o nedavnom skandalu s aferom...

Jordyn Woods progovorit će o nedavnom skandalu s aferom...
10

Iako medijima dosad nije davala izjave, Woods je na kraju ipak odlučila sve javno komentirati. Bit će gošća u Facebook showu Jade Pinkett Smith, popularnom 'Red Table Talku'

VIDEO

Prvi put nakon preljubničkog skandala o kojem se i dalje ne prestaje govoriti u celebrity krugovima, Jordyn Woods (21) u petak će gostovati u emisiji 'Red Table Talk' i tamo napokon javno komentirati glasine o navodnom preljubu s košarkašem Tristanom Thompsonom (27).

Iako je dosad šutjela, Woods je na kraju ipak odlučila o svemu javno progovoriti, i to u Facebook showu Jade Pinkett Smith (47), popularnom 'Red Table Talku'. 

Jordyn je inače u dobrim odnosima s obitelji Smith, a njezin je otac radio na televiziji gdje ih je i upoznao. Ono što je još zanimljivije jest činjenica da je Jadein sin taj koji ju je upoznao s Kylie Jenner (21). Djevojke su vrlo brzo postale najbolje prijateljice, a bile su toliko bliske da je Woods čak i preselila u luksuznu vilu najmlađe milijarderke. 

Instagram

Ipak, njezina sreća nije dugo potrajala. Čim su u javnost 'procurila' prva šuškanja o navodnom preljubu, Kylie je Jordyn izbacila iz kuće i s njom prekinula sve odnose.

- Čini se da je Jordyn imala plan s Tristanom. Dogovorili su se da će oboje negirati, ako ih netko uhvati -  otkrio je izvor za američki People i dodao da je košarkaš bio potpuno uvjeren u to da nitko neće saznati za njihovu aferu. 

- Jordyn je bila šokirana kada je obitelj saznala za njihovu tajnu vezu i rekla joj to. Prvo je sve spremno negirala, ali ponašala se vrlo neobično pa su zaključili da joj je jedino žao što su ih uhvatili, a ne što su se ona i Tristan 'spetljali' – dodao je izvor.

Ovo nije prvi put da je Tristan uhvaćen kako vara djevojku Khloe Kardashian (34) s kojom ima i kćer True. Naime, uhvaćen je još u travnju prošle godine, samo nekoliko dana prije nego što se rodilo njegovo dijete,, s 'Instagram modelom' i šankericom u striptiz klubu Lani Blair (29). Bez obzira na to što je napravio, Khloe mu je odlučila oprostiti, a par je navodno potražio i profesionalnu pomoć kako bi sačuvali vezu.

Kako tvrde svjedoci bliski klanu Kardashian-Jenner, Khloe ovaj Tristanov 'izlet' ne misli oprostiti, a navodno ga je već izbacila iz zajedničkog stana.

Pratite nas na našem Instagram profilu

PRINC HARRY ŠOKIRAO, NIKAD GA NISU VIDJELI TAKVOG: Podivljao je i izgubio živce na ručku s Meghan 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje