Obavijesti

Show

Komentari 1

Još jedna serija iz devedesetih dobit će verziju za ovo doba

Još jedna serija iz devedesetih dobit će verziju za ovo doba
3

Humorističnu seriju 'Lud za tobom' gledali smo na televizijskim ekranima tijekom devedesetih u sedam vrlo uspješnih sezona. Osvojila je mnogo nagrada i pomogla karijeri Helen Hunt

VIDEO

Serija 'Lud za tobom' pratila je Paula Buchmana (Paul Reiser) i njegovu suprugu Jamie Stemple Buchman (Helen Hunt) u njihovim svakodnevnim problemima sa životom u New Yorku. Autor dokumentarnih filmova i agentica za odnose s javnošću su nas tako vodili kroz sedam godina serije, gdje su u svakoj situaciji nalazili pozitivnu i smiješnu stranu. 

Humoristična se serija zadržala na televizijskim ekranima kroz sedam vrlo uspješnih sezona, a osvojila je i značajan broj nagrada, među kojima i četiri Zlatna globusa, kao i dvanaest Emmyja. Najbitnija je bila po tome što je bila odskočna daska za karijeru Helen Hunt, koja je postala i Oskarovka.

Četiri duge godine: Jim Carrey je opet postao glavni glumac
Četiri duge godine: Jim Carrey je opet postao glavni glumac

Uz to smo u 'Lud za tobom' upoznali i lik Ursule (Lisa Kudrow), konobarice u obližnjem restoranu gdje je dvojac bio čest gost. Ursula se 'preselila' kasnije u 'Prijatelje' kao Phoebe Buffay, a kasnije je Kudrow odglumila baš i Ursulu, kao sestru blizanku Phoebe.

Na žalost, kvaliteta serije je s vremenom opala, dok su troškovi porasli. Tako su glavni glumci u posljednjoj sezoni dobivali čak milijun dolara po epizodi. To ne bi bio problem da gledanost nije naglo pala, a pad gledanosti uzrokovao je i gašenje serije nakon sedme sezone.

A kako živimo u eri reboota, serija dobiva novu šansu, prilagođenu za današnje doba. Ponovno ćemo pratiti Paul i Jamie, ali će sada u igri biti i Mabel, njihova sedamnaestogodišnja kćer. Originalni kraj serije, koji je pokazao drugačiju budućnost ovog para, bit će ignoriran.

Paul Reiser i Helen Hunt su potpisali ugovor sa Sony Pictures Television. Premda Sony nema nikakve pogodbe glede prikazivanja na drugim mrežama, uspjeh 'Roseanne' te 'Will & Grace' praktički garantira da će i ova serija biti uspješno uzdignuta iz mrtvih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode