Obavijesti

Show

Komentari 1

Još samo jedan dan do 13. Seasplash festivala u Puli!

Još samo jedan dan do 13. Seasplash festivala u Puli!
2

Dragi putnici namjernici, štovatelji bass kulture, plesa, te svi koji pozitivno vibriraju, još samo dva tjedna dijeli nas do zabave na najopuštenijem festivalu u regiji

Ovim putem skrećemo vam pažnju na nekoliko novih festivalskih detalja - sjajna, upravo potvrđena, imena; raspored nastupa svih izvođača na Mainsplash stageu ; svježu video najavu i dodavanje grupnih ulaznica za posjetitelje.

Čitajte sljedeće retke - vidimo se na 13. Seasplash festivalu od 16. do 19. srpnja!

VIDEO



Povoljnije ulaznice po cijeni od 320 kn samo za čitatelje 24sata za Seasplash festival možete nabaviti OVDJE !

Dodana nova zanimljiva imena šarolikom line-upu!

Ovogodišnje festivalsko izdanje ne prestaje sa iznenađenjima. Svoj obol daju novopotvrđena imena, žanrovski i stilski jedno posebnije od drugog. S ponosom vam predstavljamo: Chami Cool & La Fama Jam, Kiša metaka, FLeCK!

Chami Cool & La Fama Jam

Chami je dugogodisnji busker iz Barcelone i blizak prijatelj Manu Chaoa s kojim redovno igra nogomet, svira u kafićima, a tek u zadnje vrijeme krenuo je svirati van Katalonije. Ima nevjerovatan glas (pjeva na španjolskom, francuskom, engleskom), karizmu, reggae-muffin improvizaciju i još mnogo toga zbog čega ga Manu podupire u radu.

Kiša metaka

Kiša Metaka je gangsta rap crew iz Splita. Oba su im albuma postala instant hit, nakon čega su rasprodali brojne koncerte diljem regije, kradući pažnju fanova crnim humorom i tekstovima kriminalne tematike. Uvijek dostavljaju ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. Bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

FLeCK

FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground scene i clan Kings Hi Fi crewa. Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album iDub Musei , i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja.

Objavljen raspored izvođača na glavnoj pozornici Seasplasha!

Mainsplash stage je žila kucavica, te glavna pozornica festivala. Kroz 4 dana na njoj će pozitivan ritam širiti eminentna regionalna i međunarodna imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih pravaca. U nastavku vam donosimo raspored svih izvođača po danima.

Četvrtak / Thursday, 16.7.
New York Ska-Jazz Ensemble
Jah Free
Chami Cool & La Fama Jam
Zeytin

Petak / Friday, 17.7.
Inner Circle
Nucleus Roots
Superhiks
Siti Hlapci

Subota / Saturday, 18.7.
IPHAZE
Hornsman Coyote & Soulcraft
ST!llness
Kiša Metaka

Nedjelja / Sunday, 19.7.

Elemental
The Natural Dub Cluster
Sassja
ABOP

Seasplash festival info

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koji, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule , svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 5 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona...

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!

Povoljnije ulaznice po cijeni od 320 kn samo za čitatelje 24sata za Seasplash festival možete nabaviti OVDJE !

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao