Obavijesti

Show

Komentari 5

Još se ne zna uzrok smrti bogatašice Casey Johnson

Još se ne zna uzrok smrti bogatašice Casey Johnson
1

Na obdukciji Casey Johnson su pronašli tragove lijekova, ali u zanemarivim količinama. Bogatašica je od djetinjstva imala dijabetes, ali se i drogirala

VIDEO

Casey Johnson pokopat će do kraja tjedna u privatnoj ceremoniji pred najbližim prijateljima i obitelji. Glasnogovornik obitelji Johnson zahvalio se fanovima na potpori, ali nije otkrio gdje će biti pokop.
- Njeno tijelo otplovit će natrag na istok prema njenom konačnom prebivalištu - rekao je Jesse Derris i dodao kako je obitelj preminule zatražila od medija da ih nekoliko dana puste na miru.

NEPOZNAT UZROK SMRTI
Ured mrtvozornika u Los Angelesu nije pronašao dokaze da je Casey počinila samoubojstvo te su isključili i ubojstvo. Američki mediji prenose kako su u njenom tijelu pronašli tragove određenih lijekova, ali u zanemarivim količinama. Casey od djetinjstva ima dijabetes te se godinama drogirala. Bogatašicu su pronašli u ponedjeljak nakon što je nekoliko dana bila mrtva. Navodno je pala u komu. Uzrok smrti trebao bi biti poznat nakon toksikoloških pretraga.

CASEY BILA U FINANCIJSKIM PROBLEMIMA
Casey je trebala naslijediti 880 milijardi kuna, ali ju je obitelj razbaštinila zbog raskalašenog života. Posljednjih nekoliko mjeseci također je imala financijske poteškoće. Tužili su je jer nije platila tri mjesečne rate za Porsche Cayenne Turbo S. Auto je na kraju izgubila u prosincu. Osim toga, tužila ju je i agencija za dadilje za iznos od stotinjak tisuća kuna.

OBJAVILA KNJIGU O PREHRANI ZA DJECU
Kako je imala dijabetes, Casey je svojedobno izdala knjigu o dječjoj prehrani. Posvojila je kćer Avu Monroe iz Kazahstana 2007. godine, ali je brigu o djetetu kasnije preuzela njena majka, jer Casey nije bila sposobna. Bogatašica je uhićena u studenom prošle godine zbog krađe. Bivšoj djevojci ukrala je nakit, odjeću i neke pravne spise.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...