Obavijesti

Show

Komentari 17

'Još se privikavam na količinu ljubavnih poruka koje mi stižu'

'Još se privikavam na količinu ljubavnih poruka koje mi stižu'
8

Alen Abramović, pobjednik treće sezone 'Života na vagi', priznao je koliko mu se život promijenio nakon showa, koji su mu novi planovi i ciljevi te ima li kakvih novosti na ljubavnom planu

VIDEO

Gubitak od 86 kilograma u 'Životu na vagi' utjecao je na mene punom snagom, kako jedino i može utjecati takva silovita promjena na čovjeka. Povratio sam samopouzdanje, izbrisao većinu zdravstvenih problema, napokon se mogu odjenuti po svojoj volji, a ne samo po diktatu XXXXL veličina, rekao je za RTL Alen Abramović (46), pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi'.

Alen, koji većinu vremena provodi u Zagrebu, priznaje da mu je život nakon showa postao iznimno dinamičan pa mu dan traje prekratko. U kuću showa ušao je sa 181,3 kilograma da bi u finale došao sa 94,9 kilograma. Ističe kako mu je vježbanje postalo svakodnevica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

- I dalje redovito treniram pet, šest puta tjedno. Sada preko ljeta sam najčešće na nasipu i Jarunu, za teretanu će biti vremena kada zahladi. Na prehranu, naravno, pazim, obavezno doručkujem doma, upravo iz razloga da izbjegnem hranjenje stihijski po pekarnicama kao prije. Jedem puno salata. Ali vjerujte mi, pojedem i svoju omiljenu pizzu i sladoled, naravno ne svaki dan. Ali čovjek bi poludio da s vremena na vrijeme ne pojede neku hranu po svom guštu, pa makar i ne bila zdrava varijanta - iskren je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekao je i kako sada ima 99 kilograma, čime je i više nego zadovoljan. Nedavno je izdao parfem A.C.O.- Change u suradnji s Croatian perfume house, a na jesen, kaže, priprema nešto novo na tom polju. Alen je ovo ljeto imao i bliski susret s medvjedom dok je džogirao u brdima.

Od sala do mišića: Pobjednici Života na vagi izgubili 210 kila
Od sala do mišića: Pobjednici Života na vagi izgubili 210 kila

- Izletio je iz šipražja 20 metara ispred mene, skamenio sam se i počeo vrtjeti film o dokumentarcima s medvjedima da se prisjetim kako se treba ponašati u slučaju napada. Nasreću, samo je prošao preko ceste i nastavio u brdo ne obazirući se na mene - ispričao je.

Priznaje kako uvijek ima vremena za ljubavni život, a 'pohvalio' se i ponudama koje često dobiva.

Alen Abramović nikad mršaviji: 'Kako to da si još uvijek solo?'
Alen Abramović nikad mršaviji: 'Kako to da si još uvijek solo?'

- Po svemu sudeći, ja sam osvojio mnoga srca, a moje srce je malo teže osvojiti. Još se privikavam na količinu ljubavnih poruka koje mi redovito stižu putem društvenih mreža. Sudeći samo po tome, žene su se zaista emancipirale i nisu više te koje trebaju biti osvojene. Sada one to rade. Meni je sve to O.K. - kazao je.

Ostao je u kontaktu s mnogim kandidatima iz showa, a s nekima od njih se i danas druži.

- Viđam se s Markom, Irenom, Ninom, Lukom. I jako, jako sam sretan zbog Irene i toga što joj se ostvarila velika želja da ostane trudna - rekao je.

Svima onima koji tek trebaju krenuti na svoj put skidanja kilograma, poručio je neka se ne plaše izaći iz zone komfora u kojoj su sada, jer im se neće ništa loše dogoditi. 

- Suočavanje sa sobom je grozno i bolno, ali imajte na umu da su dani koji slijede nakon toga sve ljepši, kvalitetniji i zdraviji, a to sve možete postići u relativno kratkom roku zahvaljujući svojoj disciplini za koju mislite momentalno da je nemate, ali vjerujte mi, itekako je imate, samo je trebate pronaći u dogovoru sa sobom. Nadam se da ću vam uskoro i konkretno moći pomoći sa svojim savjetima i detaljnim naputcima u prehrani. Naime, upravo radim na takvom projektu. O detaljima uskoro... - zaključio je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...