Obavijesti

Show

Komentari 162

Josip: Nikolina mi je zabranila da dođem na njezin koncert...

Josip: Nikolina mi je zabranila da dođem na njezin koncert...
7

PLJUNUTA Jovica iz showa ‘Ljubav je na selu’ kaže kako Nikolina sliči Rozgi. Žali što mu je zabranila dolazak na nastup

VIDEO

Unatoč kušnjama koje su prošli u svojem dramatičnom odnosu, bivši natjecatelji showa 'Ljubav je na selu', Josip Ćiritović (34) poznat po svom nadimku Jovica i Nikolina Cvek (26), i dalje su zajedno. Nikolina je došla na Josipovo imanje u Benkovac i otada ne odustaje od njihove veze.Međutim, kako u svakoj vezi postoje trzavice, tako je i u njihovu slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

- Želio bih doći na Nikolinin koncert u Splitu, ali mi je ona to zabranila jer zna da bih se ja popeo na pozornicu i počeo je ljubiti pred svima - požalio nam se Ćiritović. Njegova djevojka je nedavno zakazala nastup u splitskom kafiću, a kako nam je zavodnik iz zaleđa Zadra objasnio, djevojka mu je zabranila da dođe kako bi izbjegla neugodnosti prilikom pjevanja. Priznao je kako je Nikolina bila u pravu jer je predvidjela što bi napravio.

Nikolina pokazala prst na koji je ipak stavila Josipov prsten
Nikolina pokazala prst na koji je ipak  stavila Josipov prsten

- Dobro je i rekla. Ja bih došao na svirku i ne bih silazio s nje. Stalno bih je ljubio - priznaje nam nestašni Josip. Kaže da se njegova odabranica bavi pjevanjem od svoje četvrte godine, a on se divi njezinu talentu. Već je zakazala, tvrdi Jovica, nekoliko nastupa diljem Hrvatske, a krajem lipnja će pjevati u Splitu. Dodaje da ga njegova buduća supruga stasom neodoljivo podsjeća na popularnu pjevačicu.

- Ona je meni ista Jelena Rozga - otkriva. Nikolina pak tvrdi da je on malo ljubomoran što je muška publika voli, a smatra da je to zato što je okružen dečkima.

Nikolina: Mene muška publika voli pa je Josip ljubomoran...
Nikolina: Mene muška publika voli pa je Josip ljubomoran...

- Mene cijeli Zagreb poznaje jer stalno negdje nastupam - hvalila se Cvek svojom popularnošću. Iako ih je spojila emisija, Jovica tvrdi da se njih dvoje poznaju puno dulje.

- Mi smo se upoznali preko društvene mreže još prije pet godina. Dala mi je i svoj broj, ali sam ga slučajno zagubio. Baš mi je drago da smo se opet sreli u showu - rekao nam je Josip koji tvrdi da ljubav između njih cvjeta. Čuju se, kaže, i po nekoliko puta na dan, a njihovi razgovori traju satima. Ponekad i u gluho doba noći vode duge razgovore.

VIDI OVO: 20 najbizarnijih činjenica na svijetu! i Najbolja mjesta za seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...