Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Josipa: Bez problema ću na 'Farmi' čerupati kokoši!

None Foto: 24sata

Svestrana Josipa Pavičić priznala je da na farmu ide i zbog novca jer “ne živi samo od zraka i ljubavi”. Kaže da ju je baka naučila dobro kuhati

Dugo sam razmišljala, a odlučila sam otići na farmu iz tri razloga. Izazov mi je pokazati samoj sebi i drugima da to mogu. Želim se maknuti od gradske vreve i stresa te, naravno, zbog novca. Ja definitivno ne živim od zraka i ljubavi, otkriva voditeljica i književnica Josipa Pavičić (30), koja će biti natjecateljica novog realityja “Farma”.
- Za mene će to biti mentalna higijena. Želim 8-godišnjem sinu Viti pokazati kako se živjelo prije sto godina te da se može i danas bez televizije i interneta - govori Josipa, koja na farmi želi voditi dnevnik.
- I prije sto godina je bilo papira. Nadam se da ću uz nekakvu svijeću svakodnevno uspjeti zapisivati što nam se događa. Vjerujem da će biti smiješno - govori književnica.
Kaže da joj je smiješno zamisliti se u svinjcu.
- A tek kad me nacija vidi! Ništa mi neće biti problem raditi. Mislim da neću moći ubijati kokoši, ali ću ih bez problema očerupat - smije se Josipa i dodaje da misli kako će svi natjecatelji “Farme” postati vegetarijanci jer će jesti samo povrće.

Komentari (9)
  • Stara koka masna juha.Želim gledati kako muzi magarca.

    15. 2. 2008,   19:52
  • Pa da, među kokoškama ćeš bit ko doma!

    15. 2. 2008,   20:04
  • samo pazi da te koja ne čvokne pa procuri silikon

    15. 2. 2008,   19:29