Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Josipa P. donijela tortu u obliku svinje na promociju

None Foto: D. Urukalović

Josipa Pavičić predstavila je svoje tri objavljene knjige prije odlaska na Farmu, ali u jednom pakiranju. Njezin suprug nije oduševljen Farmom

Josipa Pavičić (30) u zagrebački Profil Megastore pozvala je prijatelje i suradnike na predstavljanje njezinih triju knjiga “Sara Santini”, “Gl’amour” i “Lopov moje mladosti”, koje će se odsad prodavati u Profilu. Okupljene je počastila tortom u obliku svinje, za koju se nada da će joj donijeti sreću.
- Prije odlaska na Farmu, ovo mi je zadnji dan da se mogu lijepo srediti. Tamo neće biti glamura - rekla je oduševljena Josipa, koja nije skidala osmijeh s lica. Njezin životni suputnik Mark Cigoj nije toliko oduševljen Farmom.
- Ako se njoj to sviđa, sviđa se i meni. Naravno da će mi nedostajati - kratko je rekao. Među okupljenima bili su dizajner Ivica Skoko, voditeljica Ida Prester, te glumci Ana Vilenica, Sonja Kovač...

Komentari (2)
  • Nije skidala osmijeh s lica, ako ti tu vidiš smih otiđi do kirurga da popravi...

    26. 2. 2008,   23:00
  • - Ako se njoj to sviđa, sviđa se i meni. Naravno da će mi nedostajati - kratko je rekao. Među okupljenima bili su dizajner Ivica Skoko, voditeljica Ida Prester, te glumci Ana Vilenica, Sonja Kovač... TKO?????

    27. 2. 2008,   03:26