Obavijesti

Show

Komentari 68

Grubnić izbjegao dvoboj: Sonja Kovač i Gordan napustili show

Grubnić izbjegao dvoboj: Sonja Kovač i Gordan napustili show
6

U dvoboju u sedmoj epizodi plesali su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Tri glasa od žirija dobili su Josipa i Damir, a Sonja i Gordan više se neće natjecati

VIDEO

U sedmoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' šest parova bori se za prolazak u daljnje natjecanje. Za razliku od prethodnih emisija, ovoga puta svaki par pleše dva plesa. Najprije pojedinačno, a onda u dva tima. Parovi s najviše bodova u prošlog emisiji birali su s kim žele biti u timu. Tako su Ivan Šarić i Paula Jeričević izabrali Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju Đonlić Rađu i Marka Mrkića. Drugu grupu, koju su birali Slavko Sobin i Gabriela Pilić, čine Josipa Pavičić Berardini s mentorom Damirom Horvatinčićem te Sonja Kovač i Gordan Vogleš.

Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje pojedinačne nastupe.

Prvi plesni par koji je pokazao svoje vještine na pozornici bili su Josipa Pavičić Berardini Damir Horvatinčić koji su plesali tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo mi je falilo kontakta očima, ali sve u svemu bilo je lijepo - komentirala je Almira njihov ples, a Nicolas nije zamjerio ni slučajni pad koji se plesnom paru dogodio. 

- Moram napomenuti da ovaj put ste bili u ritmu glazbe cijelo vrijeme. Svaka čast - rekao je Nicolas.

- Mirna atmosfera i drukčija interpretacija su mi se svidjeli i zato sam zadovoljan - rekao je Dinko, a Tamara je rekla da je ugodno iznenađena. Ukupno su dobili 34 boda od žirija.

Nakon njih zaplesali su Marko Grubnić i Ela Vuković koji su otplesali jazz dance. Kao kolegama, potkrala im se pogreška pa se Marko poskliznuo i pao. 

- Čini mi se da se nisi toliko uživio kao recimo u bečkom valceru. Imam osjećaj da bolje funkcioniraš u Elinim rukama. Dobro si se nosio i potvrdio si što sam rekao prošli put da čuješ glazbu - rekao je Nicolas, a s njim se složio i Dinko. 

- Jazz dance definitivno nije tvoj ples - rekla Almira, a par je dobio svega 28 bodova. 

Viktorija Đonlić Rađa Marko Mrkić treći su nastupili i zaplesali quickstep na Balaševićevu pjesmu 'Devojka sa čardaš nogama'. 

- Solidan quickstep. Malo mi je previše čardaša i polke. Marko, ja bi htio vidjeti koreografiju od početka do kraja, da dobro krene i bez ikakvih prekida - rekao je Dinko, a Tamara se složila. 

- Zašto bi sve trebalo ići onako kako piše u knjigama? Zato je život čaroban jer spajamo nespojivo. Ima još do kraja, izvući ćeš ti iz nje - objasnila je Almira, a Nicolas je naglasio kako je jako zadovoljan. Ukupno su od žirija dobili 32 boda.

Četvrti plesni par bili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Plesali su tango, a od žirija dobili su 25 bodova.

- Ne mogu reći da nema strasti i energije, ali u tangu moraš biti puno ženstvenija i suptilnija. Primila si se za Gordana kao za neku slamku spasa - komentirala je Tamara.

- Tu je bilo strasti i erotike, što je važno. No trebala si biti više zavodljiva - objasnila je Almira. 

- Moram se složiti s kolegicama. U gornjem dijelu ste bili ukočeni. Jednostavno nisi pustila centrifugalne sile da rade za tebe... Tako da, nisam zadovoljan - rekao je Nicolas, a Dinko se složio s ostalim kolegama.

 Ivan Šarić i Paula Jeričević plesali su jazz dance na pjesmu 'Treasure' Brune Marsa. 

- Da te nema, trebalo bi te zaista izmisliti. Šećeš plesnim podijem kao da si nešto osvojio. No mala primjedba na fokus, ali time nisam zadovoljna ni kod ostalih kandidata - rekla je Almira, Nicolas je primijetio da je Ivan posebno veseo.

- Budući da Ivan ima taj predivan osjećaj za glazbu, svidjela mi se koreografija i kraj. Mislim da sam uživao u ovom jazz danceu - rekao je Dinko. Plesni par ukupno je dobio 39 bodova.

Posljednji pojedinačni ples izveli su Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Za svoj cha cha cha dobili su maksimalnih 40 bodova.

- Ti potvrđuješ iz emisije u emisiju da si fantastičan. Ti ne posustaješ, ti si uvijek na vrhu. Skidam ti kapu - rekao je Nicolas Slavku, a Dinko je udijelio komentar i Gabrijeli rekavši joj da je najbolja plesačica u timu showa. Rekao je i da je jako seksepilna, a Slavko svaki put sve bolji.

- Svaka čast, bili ste predivni. Gabi, ti si kraljica plesnog podija - rekla je Tamara, a Almira je dodala:

- Gabi, dominiraš, zaista si sjajna. A ti si mi se jako svidio u kostimu bauštelca, nogice su bile savršene.

Nakon samostalnih plesova, došao je na red timski rad. Prva je nastupila Šarićeva grupa pod nazivom 'CZ bolji', što znači 'za mrvu bolji'. Grubnić i Ela, Viktorija i Marko te Ivan i Paula otplesali su cha cha cha. 

- Oduševili ste me. U sinkronizaciji ste bili izvrsni. Koreografija i iskorištavanja prostora isto jako dobro. Energija koju se donijeli je fantastična - hvalio ih je Nicolas. 

- Vidim da ste se ujedinili i za timski rad to je najvažnije. Lijepa mi je bila i ova izmjena partnera. Sjajno ste se snašli - rekla je Almira. 

'CZ bolji' od žirija dobili su 35 bodova.

Idući je bio tim kojeg čine Slavko i Gabrijela, Josipa i Damir te Sonja i Gordan, a zovu se 'Slatkiši'. Za svoj grupni jive dobili su 31 bod.

- Jako ste razigrani i veseli. Bilo je malo tih nekih neujednačenosti za razliku od prve grupe - rekla je Tamara.

- Meni ste se kao tim raspadali. Bolji ste mi bili u samostalnim izvedbama - rekla je Almira, a Nicolas je rekao da mu je zasmetala lošija sinkronizacija. 

U dvoboju u sedmoj epizodi plesali su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Josipa Pavičić Berardini Damir Horvatinčić. Tri glasa od žirija dobili su Josipa i Damir te će plesati u idućoj epizodi, a Sonja i Gordan više se neće natjecati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura