Obavijesti

Show

Komentari 81

Jovan je izabrao Ružicu: 'Ako nastaviš šefovati, ništa od nas'

Jovan je izabrao Ružicu: 'Ako nastaviš šefovati, ništa od nas'
18

Dok su Željko i Jovan odlučivali koga će izbaciti s farme, Ljubo i Marko uživali su u društvu djevojaka. Ljubo se čak i skinuo gol pa zaplivao, a Ljubica mu je dijelila komplimente

VIDEO

Jovan Karapandža (31) djevojkama je dao zadatak da ogule jabuke i naprave pitu, a potom su razgovarali i o sinoćnjem ludom tulumu. Jovan je bio izrazito veseo i zabavljao prisutne svojim striptizom.

- Marija mi je poderala i gaće - rekao je Jovan, a Marija (30) je ispričala što se sve dogodilo. 

- Stvorila se prilika da mu stavim jezik u uho - rekla je Marija. Ružica (32) je ispričala kako je razočarana Jovanom jer je nakon njihovog poljupca otišao po broj kod druge djevojke, a farmer je rekao kako se stvarno osjeća. 

- Dobio sam herpes zbog cura jer se stalno svađaju - rekao je Jovan, a Victoria je rekla kako je to zbog poljupca s Ružicom.

Trebao je odlučiti koja djevojka će prva napustiti njegovu farmu, a potom se odlučio za Mariju. 

- Glupo je što sam izašla baš prva, ali vidjelo se po faci da sam bila iznenađena - rekla je Marija, a Jovan je otkrio da Ružica ide s njim na romantično putovanje. 

- Bila sam presretna. Nisam to očekivala, mislila sam da idem doma - rekla je Ružica. 

Otkako je Marko Skelin (61) izabrao Rasemu, cvatu im ruže. Odveo ju na Rab gdje su uživali. 

- Oduševljena sam i Markom i Rabom - rekla je Rasema koja se lijepo osjeća dok drži Marka za ruku.

- Mi smo već stariji pa se moramo držati za ruke da ne bismo pali - našalio se Marko, a pred kraj dana su pravili kolače.  

Boris Kolesarić (27) i dalje je tužan zbog 'odbjegle nevjeste', ali je ipak s Leonidom (25) otišao na karting. 

- Bolje sam volje nego jučer - zaključio je Boris koji je ipak bio u strahu dok se vozio s Leonidom. 

- Boris je drhtao svaki put kad sam nagazila na gas - rekla je Leonida koja je ipak razočarana zbog njegovog ponašanja nakon što je Ana-Paula Bogdanović (19) napustila farmu. 

- Svatko kod mene ima drugu šansu, tako da bi i Ana-Paula imala - objasnio je Boris, a Leonida je dodala kako ga je spremna čekati. 

Poput Marka, i Ljubo Bebić (68) uživa u romantičnom putovanju s Ljubicom (60). Par je otišao u Istru kojom je Ljubo očaran. Uz šetnju, Ljubo je recitirao ljubavne pjesmice. 

- Drago mi je što shvaća moje šale, što zna da nije ljubav iza ćoška - rekao je farmer, a potom su se išli kupati. Ljubo se čak i skinuo gol i takav zaplivao. 

- Volim biti gol. Spavam gol, takav sam se i rodio - objasnio je Ljubo svoj pothvat, a Ljubica se nije usudila zaplivat s njim. 

- Bio je seksi kad je izašao van iz vode - rekla je. Nakon kupanja, otišli su na večeru.

Voditeljica Marijana uputila se kod Željka Bilića (42), a to je značilo samo jedno - farmer mora odabrati koju djevojku vodi na romantično putovanje. 

- Ni jednu od njih ne smatram konkurencijom - uvjerena je Paulina (37), a Maja (22) kaže ima poslovnih problema pa ju ne zanima ishod. 

- Ona ima problema, najviše sama sa sobom - dodala je Paulina. 

- Maja mi je jako draga, ali malo je pokolebala povjerenje koje je bilo između nje i mene od prvog dana. Jacqueline je jako mirna, komunikativna, draga. Paulina je simpatična, draga i nekoliko puta me naljutila - rekao je Željko pred svim kandidatkinjama. Prva djevojka koja je napustila njegovu farmu bila je Maja. 

- Mislim da je ona željela pobjedu - komentirala je Jacqueline. Potom je odlučio da Paulina također napušta show i da Jacqueline vodi na romantično putovanje. 

- Drago mi je da je ovo završilo i ne bih nikada ovo ponovila ni za milijun dolara - rekla je Jacqueline koja je naposljetku dobila i poklon od Željka. 

Dragan Ljiljak (35) odveo je Moniku (27) u Petrinju gdje su zaljubljeno šetali, a ona ga je upitala je li mu žao što ju je odabrao. 

- Napokon je situacija između nas malo bolja - rekla je Monika i onda je uslijedilo još jedno pitanje. Zanimalo ju je hoće li doći u Karlovac i upoznati njezine roditelje, na što je on odgovorio da je još prerano. 

Puna pitanja bila je i Ružica. 

- Misliš li da će biti nešto između tebe i mene? - pitala je Jovana, a on je odgovorio.

- Ako nastaviš šefovati, neće - rekao joj je Jovan.

LIDIJA BAČIĆ ŠOKIRALA FANOVE: 'Pa ona je gola u novinama'?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'