Obavijesti

Show

Komentari 56

Jovan skoro zaplakao od muke: Što je meni ovo trebalo, ajme...

Jovan skoro zaplakao od muke: Što je meni ovo trebalo, ajme...
8

Prvi šok za Jovana bila je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone koja je bila u showu zajedno sa Sanjom kojoj je ovo drugi put da sudjeluje. Marija je svojim dolaskom donijela mnogo nemira i trzavica na farmu

VIDEO

Jovanu Karapandži (31) od početka desete sezone 'Ljubav je na selu' nije nimalo lako. Nakon samo dva i pol tjedna otkako su farmeri upoznali i udobno smjestili svoje kandidatkinje, izgleda da je Jovanu već svega dosta.

Pokretanje videa...

01:34

- Što je meni ovo trebalo?? Ajmeee... - jaukao je pred kamerama RTL-a dok se hvatao za glavu i žalio što se upustio u ovakvu vrstu avanture. Lice je prekrivao rukama kako mu se ne bi vidjele suze u očima. 

Podsjetimo, prvi šok za Karapandžu bila je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone koja je bila u showu zajedno sa Sanjom Kralj (22) kojoj je ovo drugi put da sudjeluje. Marija je svojim dolaskom donijela mnogo nemira i trzavica na Jovanovu farmu, a u prošloj epizodi su se djevojke i žestoko posvađale.

Djevojke su imale minutu kako bi ubrale što više kukuruza, a došlo je do svađe kad je Marija ukrala Sanji kukuruz. 

Marko izbacio razočaranu Milu, Ljubo strastveno ljubio Ljubicu
Marko izbacio razočaranu Milu, Ljubo strastveno ljubio Ljubicu

Marš - izderala se Sanja. Marija ju je, kaže, htjela udariti šakom, ali se suzdržala. Sanja je vratila istom mjerom Mariji pa su obje ostale praznih kanti. Pale su i teške riječi, kada je Marija nazvala Sanju seljančicom i glupačom jer joj je opsovala dok joj je krala kukuruze. 

- Marija je na riječima jaka - iznijela je Sanja svoje mišljenje. S kakvom neugodnom situacijom će se suočiti jadni Jovan, kojemu je već svega pomalo dosta, otkrit ćemo u večerašnjoj emisiji 'Ljubav je na selu' na RTL-u.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA TEŠKO RAZDOBLJE: Morat će iz života pustiti nekoga tko im je puno značio
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin