Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jovan zavodi: 'Volim avanture dok ne prijeđu u fatalnu ljubav'

None Foto: Privatni album 8

IGRAČ NA KRATKE STAZE Jovan dosad nije imao sreće u ljubavi i nije ostvario niti jednu dužu vezu. Često je problem bila ljubomora s obje strane, rekao nam je mladi farmer

Jovan Karapandža (31) pokazao se velikim zavodnikom u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Trenutačno se Marija, Victoria i Ružica bore za njegovo srce i farmu. Iako je Paulina Popović (37), činilo se prije dva tjedna, vodila, i ona je ispala. Odmah nakon upoznavanja, Jovan je za Paulinom skočio u bazen gdje su razmjenjivali strastvene poljupce, a svi su mislili kako je tu bilo i nešto više od puse. Ipak, Jovanu se taj događaj nije baš svidio pa je odlučio da Paulina napušta show. 

Foto: RTL

- Paulinu sam izbacio jer mislio sam da se ne bi snašla na farmi - kratko je objasnio. Nezadovoljna ispadanjem, Paulina je Jovana nazvala dvoličnim muškarcem koji samo traži avanture. 

- Nije mi smetalo što me tako nazvala jer ona i ja smo vrlo slični. Avanture se podrazumijevaju dok se ne dogodi ljubav - ispričao je Jovan kojeg ne brinu komentari i tuđa mišljenja o izbacivanju djevojke s kojom se ljubio. 

Foto: Facebook

- Znam da ima ljudi koji me podržavaju, a ima i onih koji me osuđuju. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mene osobno to ne muči, neka pričaju - kaže. Jovan dosad nije imao sreće u ljubavi i nije ostvario duže veze.

- Često je problem bila ljubomora s obje strane - opravdava se kandidat.

Foto: Facebook

- Kao što su gledatelji i vidjeli, preferiram duge veze - šali se Jovan kojega je prijatelj prijavio na show 'Ljubav je na selu'. Prihvatio je izazov i želi steći jedno novo iskustvo. Karapandža živi na samom istoku Hrvatske, u Mlaki Antinskoj kraj Vinkovaca. Na selu mu je draže živjeti jer ima na raspolaganju neograničenu prirodu koja mu je odmor za dušu i tijelo. 

- Život na selu se ne može usporediti s onim gradskim - kaže Jovan. Njegova idealna djevojka mora voljeti ono što i on. Farma i selo joj trebaju biti prioriteti. 

Foto: RTL/Screenshot

- Ne volim djevojke koje su umišljene i koje prije podne mrze sebe, a poslije podne cijeli svijet. Od takvih cura se jednostavno odmaknem - ispričao je te dodao kako je zadnji put bio zaljubljen prošle godine. 

- Ta veza nije uspjela jer se djevojka odselila u drugu državu. Ljubav na daljinu baš i ne ide - rekao je Jovan. 

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (81)
  • čitav show je sprdacija, gdje se ekipa za sitnih 5000kn honorara, dobrano izblamira pred tv auditorijem! uglavnom većina domaćina to pokušava izgurat kao samopromociju... ovi šta imaju vinarije, turistička imanja, apartmane s bazenima, svjesni su da im je to u primetimeu udarna reklama, koju bi inače morali platiti stotine tisuća kuna, a ovdje sve besplatno, a još neki klinac i zarade... očajna redakcije iz sezone u sezonu naziva stare posvuduše, popunjavajući rupu u interesu novih, mameći ih trićerajem od 5000kn, a one to zdušno prihvate, za malo krkanja na tuđ račun... one mlađe dođu radi ostvarenja karijere instagram influencerice! zorni dokaz je mala razmaženka koja niš ne bi pipnula, prijavljena s istom materom (na čelu im piše "uzela bi sve, a ne bih dala ništa"), pa koja je svrha njenog egzistiranja u showu? ta svojom promoviranom bezličnošću i rijetko viđenim razmaženim prenemaganjem, može samo izazvat trajnu averziju cijelog muškog roda prema njoj... promoćurni deda bećar s afričkom nevjestom, tutnuo je svog rijetko smotanog unuka u show, isključivo radi reklame za turistički ranč s konjima i apartmane s ** i *** zvjezdice u kojima djevojke borave... istrijan željko čiji su kućni prijatelji polovica istrijana iz prijašnjih sezona, očito jedva čekaju početak sezone parenja, pardon showa, da si dopeljaju ženske za razuzdanu zabavu slinjenja, što je naravno samo objeručke dobrodošlo prihvaćeni nusprodukt prvenstvene reklame za njihova turistička imanja i apartmane...

    22. 2. 2019,   08:43
  • teško da će sa takvim stavom i naći curu za sebe,samodopan lik

    22. 2. 2019,   08:16
  • Daj stari ne prdi...pa ti nisi vidio žensku dok se nisi prijavio u šou

    22. 2. 2019,   07:53