Obavijesti

Show

Komentari 3

Joža počašćen pozivom općine: Farmeri su uključeni u proslavu

Joža počašćen pozivom općine: Farmeri su uključeni u proslavu
5

S obzirom na to da se radi o velikoj proslavi, farmeri će imati tri tjedna da upiju znanje koje im stručnjakinje prenesu i da uvježbaju tradicionalne plesove i pjesme

VIDEO

Općina organizira veliku proslavu u sklopu koje bi se prikazali običaji, tradicija i kultura moslavačkog kraja pa je načelnik pozvao mentora Jožu na sastanak kako bi mu predložio da se farmere uključi u tu proslavu. Počašćen ponudom, Joža je pristao.

Farmerima će pomoći i stručnjakinja za kulturu i tradiciju moslavačkog kraja Sanja te stručnjakinja za domaću gastronomiju Štefica.

Tako će Sanja farmere podučavati o nošnjama i plesu moslavačkog kraja, a Štefica o tradicijskim jelima koja su se spremala od onih namirnica koje su bile plod njihova rada i truda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kod nas nema natrag, samo naprijed - zaključio je Joža sastanak sretan što će farmere financirati načelnik. 

Joža je sretnu vijest prenio farmerima. S obzirom na to da se radi o velikoj proslavi, farmeri će imati tri tjedna da upiju znanje koje im stručnjakinje prenesu i da uvježbaju tradicionalne plesove i pjesme. 

Svoj posjet farmerima Joža je iskoristio za tradicionalni obilazak farme. Anicu je tako zadužio za vrt koji je prekriven samo travom. Opomenuo ih je i za kućicu za slugu i sluškinju koja nije bila baš uredna te im dao upute za bolje održavanje farme. 

Farmeri moraju očistiti septičku jamu, a gazda Ozren taj je zadatak odlučio dati Srećku. Prije nego što su prionuli na posao, gazda je predložio kratku pauzu kako bi popili kavu, no Srećko je odlučio otići odspavati. Farmere je to počelo nervirati.

- Znam da on ne može fizički, ali sve manje me to zanima. Mi smo tu ravnopravni i ako ne može neka izađe van - rekao je Ozren. Srećko se osjetio prozvanim što ide odspavati, no Ozren mu je rekao kako se to njega ne tiče.

Ostanite u trendu čak i dok je vani bljuzga i led: Obundajte se u ovih 16 trendy outfita, pa Vam ni snijeg neće moći ništa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...