Obavijesti

Show

Komentari 11

Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju

Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju
11

Glumac Jude Law oženio je Phillipu Coan na iznenađujuće intimnoj ceremoniji u Londonu izbjegavajući holivudski popis gostiju. Pozvali su samo najbližu obitelj i prijatelje...

VIDEO

Glumac Jude Law (46) oženio je 14 godinu mlađu psihologinju Phillipu Coan (32) na intimnom vjenčanju 30. travnja u Londonu. Par je odlučio izbjeći holivudski popis gostiju pa je pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj u Gradsku vijećnicu Old Marylebone. Par se zaručio u veljači nakon četiri godine veze, piše Daily Mail.

Jude je na sebi imao baršunasto plavo odijelo, šešir i okrugle sunčane naočale, a mladenka je u mini haljini s dubokim dekolteom, također sa šeširićem, a protivno tradicionalnoj dužini haljine, pokazala noge. U ruci je držala buket šarenog cvijeća. Par je u vijećnicu stigao zajedno u Range Roveru. 

JUDE LAW AND GIRLFRIEND IN ROME

Phillipa je psihologinja s doktoratom te vodi vlastitu konzultantsku firmu. Vjenčanje je mnoge iznenadilo s obzirom na prethodna nagađanja da se planiraju vjenčati u Francuskoj, u proljeće, okruženi holivudskim prijateljima. 

Nakon što je par najavio vjenčanje, strani mediji su izvijestili da je glumac pitao svog najstarijeg sina da mu bude kum. 

- Vjenčanje će biti dobro, staromodno, s puno alkohola i plesa - rekao je izvor publici. 

Rafferty Law (22), najstariji sin glumca, na Instagramu je podijelio par fotografija sa svadbe na kojima pjeva na krovu zgrade i puši cigaretu. 

Jude i Phillipa su vezu potvrdili još u 2015., na crvenom tepihu na Hay festivalu. Inače, glumac je otac petero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

- Ozbiljan je prema njoj. Voli Pippinu inteligenciju i smatra osvježavajućim to što ona nije iz svijeta šoubiznisa. Prilično je zadivljen i ne želi zabrljati - izjavio je izvor tada za MailOnline.

Glumac je ranije pričao o romansi s Phillipom u jednom intervju za Modern Living. 

Zavodnik Jude Law pao u drugi plan: Svi gledali u njegovu kćer
Zavodnik Jude Law pao u drugi plan: Svi gledali u njegovu kćer

- Ona je moja i nitko drugi. Veoma sam sretan. Naša veza je privatna stvar i mislim da upravo zato dobro funkcionira - rekao je tada. 

Pixsell

Nakon velikih holivudskih romansi, Jude je ovu vezu držao uglavnom ispod radara posljednje tri godine. Ovo je druga sreća za Lawa koji je prethodno bio u braku s dizajnericom Sadie Frost (53), od 1997. do 2003. s kojom ima Raffertyja (22), Iris (18) te Rudyja (16). 

Pixsell

Također, glumac ima devetogodišnju kćer Sophiju s modelom Samanthom Burke (34), a s glazbenicom Catherine Harding ima Adu (4). 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin