Obavijesti

Show

Komentari 22

Julia se častila gurmanskim burgerima: A zdrava prehrana?

Julia se častila gurmanskim burgerima: A zdrava prehrana?
7

Nakon objave fotografija i videa, mnogi su Juliju upitali: 'A zdrava prehrana?' Savjetovali su joj da ne pretjera s burgerima. 'Ovo su vege burgeri, zdrava hrana, ako niste shvatili. Odlični su', odgovorila im je

VIDEO

Julija Bošnjak (51), natjecateljica koja je izgubila 28,7 od 135 kilograma i izdržala punih 12 tjedana u 'Životu na vagi', ne prestaje osvajati fanove showa svojom spontanošću. Simpatična bivša časna sestra otvorila je ovog tjedna profil na Instagramu i otkrila kako provodi dane nakon završetka realityja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

S Jelenom Putnik (35), kandidatkinjom druge sezone 'Života na vagi', posjetila je veganski restoran u Zagrebu i počastila se gurmanskim burgerima od konoplje. 

- Hvala Jeleni od srca što mi je priuštila ovaj slasni zalogaj. Današnji ručak je bio ukusan za desetku - rekla je Julija.  

Nakon objave fotografija i videa, mnogi su je pratitelji upitali: 'A zdrava prehrana?' Savjetovali su joj da ne pretjera s burgerima. 

- Ovo su vege burgeri, zdrava hrana, ako niste shvatili. Odlični su - komentirala je Bošnjak. 

Podsjetimo, bivša časna sestra rastužila je javnost izjavom kako u kući nema ni krevet za spavanje pa je Jelena skupljala novac da joj pomogne. Bošnjak, kako kaže, živi sama s dva mačka. Najviše ju je pogodila smrt majke koju je izgubila sa osam godina, a čak deset godina brinula se o bolesnom ocu.

- Šokirala sam se kad me Jelena kontaktirala. Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom. Ali pomoć meni… kako? Zašto? Zbog čega? Nije mi bilo jasno dok nisam pročitala portale. Istina je, još uvijek sam nezaposlena, ali ima nekih obećanja. Za ostalo mogu reći, ne osjećam se toliko siromašnom, imam krov nad glavom, najosnovnije za život jer nije sreća u novim i lijepim starima - rekla je Julija. Dodala je da nije ništa tražila pa bi voljela da se sve pošalje stradalima od potresa u Albaniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin