Obavijesti

Show

Komentari 98

Juniorska reprezentacija: Naši nogometaši imaju 18-ero djece

Juniorska reprezentacija: Naši nogometaši imaju 18-ero djece
10

Ako se nogometni talent nasljeđuje, Hrvatska se ne mora brinuti. Vatreni su se prošlih godina pobrinuli da si osiguraju nasljednike...

VIDEO

Na veliko razočaranje brojnih obožavateljica većina Vatrenih u sretnim je brakovima, a više od pola reprezentacije u posljednjih nekoliko godina dobilo je “pojačanje”.

Nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji Šime Vrsaljko (26) opravdano je izostao s treninga. Srednjoškolska ljubav, supruga Matea (ex Kedžo), rodila mu je sina. Tako se mali Bruno pridružio “juniorskoj reprezentaciji”.

Domagoj Vida (29) od prošle je godine u braku s bivšom kraljicom Hrvatske Ivanom Gugić (25), a u rujnu 2015. dobili su sina Davida. Ivana je rodila carskim rezom i Domagoj je cijelo vrijeme bio uz nju.

Facebook

- David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. On je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas - rekla je Ivana nakon rođenja sina.

- Ljubavi moja, ova godina je bila najdivnija, najposebnija, neopisivo sretna! Nema ništa ljepše na ovome svijetu nego gledati te kako rasteš. Zvuk tvoga smijeha upotpunio je našu sreću, ispunio nam srca najčišćom ljubavlju kakvu nismo mogli ni zamisliti, tim su riječima bivši Dinamov veznjak Marcelo Brozović (25) i supruga Silvija na Facebooku čestitali 1. rođendan kćeri Aurori.

U prosincu 2016. pred dvadesetak ljudi zakleli su se na vječnu ljubav, a u travnju iduće godine dobili kćer Auroru. Trenutačno žive u Milanu, gdje Marcelo igra za Inter. Najplodniji u repki su Luka Modrić (32) i supruga Vanja. Zaljubili su se kad je Luka kao 19-godišnjak došao igrati u Dinamo. Vanja je radila u agenciji Zdravka Mamića, dok joj je majka Vesna Juraić bila šefica računovodstva u Dinamu. Prošle jeseni dobili su uz sina Ivana i kćer Emu pojačanje - Sofiju.

Veznjak Ivan Rakitić (30) i Raquel Mauri upoznali su se 2011., kad je Raketa prešao iz njemačkog Schalkea u španjolsku Sevillu. Prva pjesma koju je naučio na španjolskom bila je “princeza”, što je riječ kojom danas, kaže, naziva suprugu. Par se vjenčao u tajnosti 2013., a šest mjeseci poslije dobili su kćer Altheu. Dvije godine kasnije Raquel je rodila curicu Adaru.

- Obitelj mi je najvažnija, za djecu bih dao sve - ispričao je igrač Barcelone.

Veznjak Filip Bradarić (26) i supruga Melanie vjenčali su se prošle godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a intimnom obredu i kasnije večeri u opatijskom restoranu Ružmarin bili su samo kumovi i roditelji. Nedugo nakon Filip je dobio prvog sina Luku.

- Malo smo se počastili, nazdravili, ali nema baš vremena za slavlje, vjerujem da ćemo uskoro slaviti naslov prvaka, a onda ćemo uklopiti i proslavu Lukina rođenja - izjavio je mladi tata nakon što mu sin rodio uoči Rijekine povijesne proslave u svibnju prošle godine.

Dejan (28) i Anita Lovren prije šest godina izmijenili su bračne zavjete u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu.

Lovren_Vjencanje

Godinu dana nakon vjenčali su se i u crkvi Majke Božje Remetske, a slavlje nastavili u Kristalnoj dvorani hotela Westin. Par ima dvoje djece, kćer Elenu i sina Josipa.

- Danas sam drugi put dobio dijete. Hvala ti, Bože, na svemu. Danas se rodio jedan mali anđeo imena Josip. Ne znam više što da kažem, jednostavno riječi nisu dovoljne. Želim zahvaliti svojoj ženi Aniti na svemu. Ti si jedna predivna i hrabra majka, ovo nimalo nije lako i zato tebi i ostalim ženama skidam kapu do poda - napisao je Dejan nakon rođenja sina na društvenoj mreži.

Ivan Perišić (29) svoju odabranicu Josipu upoznao je još u srednjoj školi, gdje su čak sjedili u istoj klupi. Ljubav su okrunili brakom, a 2012. dobili su sina Leonarda. Nedugo nakon Josipa je rodila i djevojčicu Manuelu.

Jedan od najboljih hrvatskih golmana Lovre Kalinić (28) prije tri godine se oženio magistricom forenzike Jelenom. Vesele uzvanike zabavljala je popularna Jelena Rozga, a slavlje je trajalo do sitnih sati. Supružnici trenutačno žive u Belgiji, a 2017. njihova se obitelj proširila za jednog člana, tj. kćer Tomislavu. Josip Pivarić (29) upoznao je suprugu Božicu u srednjoškolskim danima na tulumu u Kašinu. Vjenčali su se 2011., a nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka. Josip ima i dva najveća navijača - sina Mateja i kćer Lorenu. I lijevi bek naše repke Ivan Strinić (30) sa suprugom Ivanom ima dva vjerna navijača - kćer Martu i sina Petra. Zajedno vatreni imaju osamnaestero djece, osam sinova i deset kćeri.

Kapetan vodi

Reprezentativci zajedno imaju osam sinova i deset kćeri, a predvodi ih 
Luka Modrić s troje djece...

Luka i Vanja Modrić

Životni poticaj

Blagoslovljen sam što imam ovakvu obitelj. Upravo oni me guraju naprijed, kaže kapetan i otac troje djece.

Ivan i Josipa Perišić

Sjedili u klupi

Hrvatski napadač Ivan Perišić odabranicu Josipu upoznao je još u srednjoj školi, gdje su čak sjedili u istoj klupi. Ljubav su okrunili brakom, a 2012. dobili su sina Leonarda. 

Opasnom dribleru Josipa je dvije godine poslije rodila i djevojčicu Manuelu. Kći i sin sada su Ivanovi najveći navijači.

Josip i Božica Pivarić

Obožava ih

Igrač kijevskog Dinama kaže da žuri sa svakog treninga kako bi što prije došao kući i uhvatio minutu više sa suprugom, kćeri Lorenom (5) i sinom Matejem (3).

Marcelo i Silvija Brozović

Rekordna brzina

Interov veznjak Marcelo Brozović (25) oženio se dugogodišnjom djevojkom Silvijom Lihtar na Badnjak 2016. u svega 12 minuta, a iduće proljeće dobio je kćer Auroru.

Ivan i Raquel Rakitić

Ponosan tata

Često na društvenim mrežama objavi fotku svojih princeza koje su, ističe Raketa, uvijek uz njega. Veznjak ima dvije kćeri, petogodišnju Altheu i trogodišnju Adaru.

Filip i Melanie Bradarić

Mladi roditelji

Veznjak Rijeke (26) i studentica Pomorskog fakulteta Melanie Hrgović (23) lani su se vjenčali u riječkoj gradskoj vijećnici, a ubrzo su dobili i sina Luku.

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Centar svijeta

Sin je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas.

Dejan i Anita Lovren

Ženi skida kapu

Ti si predivna i hrabra majka te tebi i ostalim ženama skidam kapu do poda, poručio je Dean Lovren supruzi Aniti nakon što mu je prije tri godine rodila sina Josipa. Imaju i petogodišnju kći Elenu.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...