Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jura radi tulum na Chill&Grillu: 'Živim u zajednici s mačkom'

None Foto: Robert Anic/PIXSELL 5

Danas počinje Zagreb Chill&Grill, najveći festival klope, cuge, mjuze, na kojem će nastupiti Jura Sublić & Film. Detaljan program donosimo u nastavku.

Na drugom Zagreb Chill&Grillu, najvećem festivalu klope, cuge i mjuze, na Bundeku ove subote pjevat će Jura Stublić & Film.

Jurica Galoić/PIXSELL | Autor: Jurica Galoić/PIXSELL Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

- Ja i dalje pišem pjesme, ali ih ne snimam. Nisam zadovoljan načinom na koji se to radi kod nas. Sve mi je to jeftino, napola. Htio bih snimiti nešto što će trajati sljedećih 30 godina. Produkcija je danas bolja, ali mislim da su pjesme lošije. Ako napravite dobar zvuk, pjesma će trajati zauvijek, dok god budu postojali ljudi - rekao je jednom prilikom Stublić, koji će zagrebačkoj publici pjevati samo neke od svojih dugovječnih hitova, kao što su 'Doći ću ti u snovima', 'Sjećam se prvog poljupca', 'Pjevajmo do zore', 'Mi nismo sami' i druge. Stublić je lani u listopadu s fanovima proslavio trideseti rođendan albuma 'Sunce sja!' s hitovima 'Sjećam se prvog poljupca' i 'Ivana'.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

- Malo pokušavam napraviti neki studio, pokušavam nešto snimati. Mislim da smo možda najsporiji studio u svemiru, otprilike tjedno snimimo pet nota, ali možda sam i previše rekao - objasnio je pjevač koji se povukao sa scene. Ima mačka Topinija koji mu je najveća ljubav. Već desetak godina, kaže, žive u sretnoj zajednici čovjeka i životinje. Uz Stublića, nastupat će i Bang Bang, Mangroove, The Second Hand Band, Noa & Funkblasters, The Story of Rory by Lula Mira, Luce te Letu Štuke. Na festivalu će nastupati i DJ Don Tom, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža te DJ Prince. 


Pogledajte detaljni program festivala.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Gastronomske specijalitete pripremat će neki od najboljih kulinarskih chefova u Hrvatskoj, kao što su David Skoko, Lana Klingor Mihić, Priska Thuring koja će kuhati s djecom s invaliditetom iz centra UNUO, Darko Kontin, Vedran Bošković, Zoran Delić, Mišel Tokić i Marko Palfi. Kuharsko umijeće na Bundeku pokazat će i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a moći ćete kušati i delicije koje će spravljati chefovi u Mistery box dvobojima.

Organizator festivala je Gastro.hr, glavni medijski pokrovitelj 24sata, a generalni pokrovitelj festivala je Podravka. Partneri projekta su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafe i TOI TOI.

Sve informacije o festivalu mogu se pronaći na službenoj web stranici www.chillgrill.hr.

Komentari (7)
  • Jako lijepa pjesma. Steta sto nije mogao/znao jos raditi takvih mocnih stvari

    26. 4. 2018,   21:51
  • šta ovo nikog nema svi se "poturčili"ili šta?????'hahahaha

    26. 4. 2018,   21:57
  • a tako lijepa pjesma :((((((

    26. 4. 2018,   21:40