Obavijesti

Show

Komentari 64

Jurica odabrao Editu za dvoboj u areni: Muški ćemo se boriti...

Jurica odabrao Editu za dvoboj u areni: Muški ćemo se boriti...
6

Slažem se s jednom stvari, a to je da nas je sad sve manje i to je, definitivno, igra gdje smo ostali najjači na kraju - rekla je Anica i dodala kako ne zamjera što je Jurica za dvoboj izabrao ženu

VIDEO

Jurica je za drugu duelisticu odabrao Editu. Edita nije iznenađena jer, kako kaže, išla je nekakvim logičkim redoslijedom.

- Spremna sam. Muški ćemo se boriti. Ja sam takva kakva jesam, ali muž će se probuditi u meni žešći jer znam da je to korak do finala - odlučna je.

Edita smatra kako se Jurica boji dvoboja više od nje jer uvijek postoji mogućnost da će izgubiti od žene.

- Čini mi se kao jako plašljiva osoba i kao osoba koja nema samopouzdanja - rekla je Edita o Jurici i dodala: Ne bojim se nikoga jer smatram da sam jedno veliko muško za jednu plahu ženicu. Želim da moj tata vidi sutra u areni onaj njegov neustrašivi, hrabri, samouvjereni gen. 

Juričin odabir za stolom najviše je pogodio Anicu koja se nije mogla suzdržati pa se rasplakala.

- Slažem se s jednom stvari, a to je da nas je sad sve manje i to je, definitivno, igra gdje smo ostali najjači na kraju - rekla je Anica i dodala kako ne zamjera što je Jurica za dvoboj izabrao ženu. Saša je pak razočaran Juričinim odabirom.

- Raspoloženje mi je na nuli. Stvarno sam jako razočaran. Tužan sam zbog toga - priznao je Saša i dodao kako je dijelom i ljut na Juricu. S obzirom na to da je Jurica dosta jak Saša je vjerovao da će odabrati nekog od farmera.

- Jako će faliti njezin smijeh i njezin osmijeh. Jedva čekam prekosutra da se vrati tu na farmu - optimističan je. Svoje stvari Edita je preselila u duelističku kućicu. O vrsti dvoboja imat će vremena razmisliti u izolaciji duelističke kućice. Koji dvoboj će Edita izabrati i tko će iz dvoboja izaći kao pobjednik i ući u finale, a tko napustiti farmu, tek ćemo doznati.

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Ribe se fokusiraju na karijeru, a Jarac treba naći ravnotežu u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...