Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Justin Bieber je tetovirao lice: 'Baš volim svoje oslikano tijelo'

None Foto: Instagram 7

Istog dana se tetovirala i njegova supruga Hailey, a tattoo majstor Keith McCurdy tvrdi da je Justinova tetovaža jednostavna i malena te da se nalazi poviše obrve, ali da je Justin vješto skrivao kosom...

Justin Bieber (24) je veliki obožavatelj tetovaža, a nedavno je dao izraditi i jednu na licu, piše Daily Mail. Navodno je ta, njegova posljednja tetovaža, izraz ljubavi prema supruzi Hailey Baldwin (21). Istog dana se tetovirala i ona, a tattoo majstor Keith McCurdy tvrdi da je Justinova tetovaža jednostavna i malena te da se nalazi poviše obrve, ali da je Justin vješto skriva kosom.

- Nisu napravili uobičajene tetovaže kakve parovi dolaze raditi. Ne želim otkrivati detalje - rekao je tattoo majstor.

Justin Bieber je nedavno na Instagramu postavio fotografiju svog oslikanog torza, a fanovi su zaključili da je tetovirao lice jer na torzu više nema mjesta.

Foto: Instagram/orijent

- Da tetoviranje ne boli, svi bi to radili. Dobro, možda baš ne svi. Proveo sam stotine sati na stolu za tetoviranje i ne bih ništa mijenjao. Apsolutno obožavam umjetnost i moje tijelo. Sve je to jako zabavno - napisao je Bieber na Instagramu. Povodom nove ljubavne tetovaže nije se oglasio.

U posljednje vrijeme je 'furao' novi stil, imao je plavu raščupanu kosu i njegovi obožavatelji su se šalili da je sve sličniji svojoj supruzi. Jučer ih je šokirao potpunom promjenom imidža i obrijanom glavom.

Foto: Instagram

- Novi izgled znači nova glazba, zar ne - nadaju se Justinovi obožavatelji. Također, kako sami kažu, nedostajat će im njegova stara frizura. 

Foto: Instagram/kolaž

Komentari (23)
  • Od svih tih silnih žena koje ga opsjedaju, on se oženi s ovom koja ne liči na ništa, liči na muškarca.

    3. 11. 2018,   12:38
  • Bit će mnogo lepi pod stare dane, ako ih dočeka

    3. 11. 2018,   12:58
  • Može ići na izložbu slika kao izložak da ga gledaju oni koji se dive ovome.

    3. 11. 2018,   12:30