Obavijesti

Show

Komentari 0

Justin Bieber se seksa utroje i izlazi s Kourtney Kardashian?

 Justin Bieber se seksa utroje i izlazi s Kourtney Kardashian?
3

Dok Justin Bieber traga za misterioznom ljepoticom, jedna britanska manekenka odlučila je otkriti prljave detalje vruće noći koju je navodno provela s pjevačem

VIDEO

Britanska manekenka Laura Carter tvrdi da se seksala utroje s Justinom Bieberom (21). Ova 30-godišnja tvrdi da je mladi pjevač odličan u krevetu te da je mnogo zgodniji nego na golišavim fotografijama.

Biebera je navodno upoznala na plesnom podiju londonskog kluba Tape, a tvrdi da je izabrao baš nju od svih djevojaka u klubu. Zatim ju je njegova ekipa odvezla na privatni tulum u hotel Rosewood, koji je završio intervencijom policije.

 - U grupi su bila četiri muškarca i deset djevojaka, koje su izgledale jako glamurozno. Tulum je bio na vrhuncu, a Justin nam je pokazivao svoje plesno umijeće - ispričala je i dodala kako joj je na vratima hotelske sobe oduzet mobitel pa nije mogla snimati selfije.

Nakon što su popili litre šampanjca, Justin je s djevojkama započeo seksi verziju igre 'Istina ili izazov'. Ubrzo je s jednom djevojkom otišao u spavaću sobu, a 20 minuta kasnije vratio se odjeven samo u bokserice. Teturajući je došao do Laure, a potom navalio na nju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo je nevjerojatno i nerealno. Svjetla su bila ugašena, počeli smo se ljubiti naslonjeni na zid. Kad sam pogledala oko sebe, vidjela sam da je s nama i druga djevojka. Mislim da je bila Amerikanka i bilo je jasno da su nešto radili. Legli smo na krevet i počeli se ljubiti - rekla je Laura.

Ubrzo je druga djevojka otišla iz sobe, jer joj se nije svidjelo što Justin više pažnje posvećuje manekenki.

- Justin nije otišao s njom. Zapravo je izgledalo da mu je drago što je otišla, bio je sretniji kad smo u sobi ostali samo ja i on. Seks je bio odličan - pohvalila se

Hotel je napustila u 6:30 ujutro, a na odlasku je primijetila dva policajca na recepciji. Navodno je jedna od djevojaka iz Bieberove sobe doživjela živčani slom. Bosa je sišla do recepcije i urlala da ne može pronaći prijateljicu. Policija je potvrdila da je u ponedjeljak oko 6:15 intervenirala u hotelu nakon što im je dojavljeno da je ugrožen život jedne djevojke.

- Policajci su utvrdili da je djevojka na sigurnom i da je dobro. Nije počinjen nikakav prekršaj te nisu poduzete nikakve policijske akcije - stoji u priopćenju koji je objavio Daily Mail, a Bieberovi glasnogovornici nisu komentirali tvrdnje Laure Carter. 

Bieber ima novu zanimaciju

Dok manekenka javno iznosi detalje njihove navodne vruće noći, Bieber je pronašao novu zanimaciju.

Naime, on je, na posljednjoj fotki koju je objavio na Instagramu, nepoznatu ženu posjeo na haubu crnog Audija i zadigao joj suknjicu, a lice ove sretnice skriveno je iza leđa mlade zvijezde.

Zanimljivo, pjevač je ispod fotke kratko napisao: 'Lord knows" što su tabloidi protumačili kao 'podbadanje' Scotta Disicka (32) čiji je nadimak 'Lord', a s čijom se bivšom Kourtney Kardashian (36) pjevač navodno viđa.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'