Obavijesti

Show

Komentari 29

Justin Bieber slomio srce više od 30 cura: 'Bio je pravi švaler'

Justin Bieber slomio srce više od 30 cura: 'Bio je pravi švaler'
15

Uz pjevačicu Gomez i odabranicu Hailey, Bieber je 'zaredao' djevojke. Išao je na odmore, šetao gol pred djevojkama, vodio ih na spojeve... S nekima je čak i planirao djecu, ali ipak je njegovo srce osvojila Baldwin

VIDEO

Pjevač Justin Bieber (24) i njegova zaručnica, manekenka Hailey Baldwin (21) navodno su se vjenčali u New Yorku. Sudbonosno 'da' izgovorili su pred sucem, a uskoro planiraju još jednu ceremoniju. Dok pjevač nije napravio ovaj važan korak u svom životu, imao je dosta djevojaka u životu. 

Na počecima 'ljubavne karijere', kružile priče da se Justin 'spetljao' s Hailey za koju je tada prijateljima pričao da je seksi, cool i zabavna. U tom razdoblju, par nikada nije potvrdio vezu i govorili su da su samo prijatelji. Ipak, nekoliko godina poslije, nakon što se 'riješio' svih djevojaka u svom životu odlučio je vjenčati upravo ovu manekenku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People are crazy. I'm super single and this is my good friend u would know otherwise

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Pjevačeva najveća ljubav, sve do sad, bila je najpraćenija osoba na Instagramu Selena Gomez (26). Njihova je odnos bio pun uspona i padova. Tijekom godina su bili prekidali i mirili se, dok naposljetku ove godine Selena nije okončala vezu uz riječi da je najbolje 'da uzmu kratki predah'. Izgleda da neće biti kratak kao što je mislila budući da je Justin uplovio u bračne vode.

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Razlog prekida je navodno Selenina majka koja nije odobravala vezu s Justinom. Smatrala ga je problematičnim i nije mogla oprostiti način na koji su Selena i on prekinuli prije nekoliko godina. 

Vanity Fair Oscar Party 2011 - Los Angeles

Uz pjevačicu Gomez i odabranicu Hailey, Bieber je 'zaredao' djevojke. Za slavnog pjevača se priča da se seksao s više od 30 djevojaka, a s manjim brojem njih je bio u vezi.

Družio se s blogericom i vizažisticom Jayde Pierce (23). Zajedno su bili na odmoru na Bora Bori prije tri godine, a portali su bili puni fotografija Justina kako gol šeće pred njom. Ni oni nisu potvrdili vezu, ali je očito da su vrlo bliski. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi guys!😘🤗I’m back🙃how have you been? 😘miss you 😻💋

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Prije nje, Biebera su povezivali s Victorijinom anđelicom i Playboyevim modelom Xenijom Deli (28). Bili su na spoju u piano baru u Los Angelesu gdje joj je Justin čak i zasvirao. Ubrzo nakon toga, Justin je u showu Ellen DeGeneres (60) opovrgnuo glasine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for your love and for her❤️🙏🏼🐣

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Xenia je sada u braku sa 36 godina starijim milijunašem Ossamom Fathijem Rabah Al-Sharifom, a nedavno je rodila njihovo prvo dijete.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bone-dry

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Jedno se vrijeme pričalo da je pjevač u vezi s manekenkom Kendall Jenner (22). Te glasine su počele kada je Justin objavio fotografiju na društvenim mrežama s njom. Veza im nije uspjela jer se Kendall družila sa njegovom bivšom djevojkom Selenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

Objavu dijeli Katherine Gazda (@katherinegazda)

Početkom 2015. pisalo se o vezi s kanadskom glazbenicom Katherine Gazdom. Njihova je veza bila toliko ozbiljna da su planirali čak imati i djecu. Međutim, i to je puknulo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Have you heard ‘Better’ by Chantel Jeffries? 😜❤️”

Objavu dijeli 💽Ceejay The Dj💽 (@chanteljeffries)

Justin je u siječnju 2014. uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, a u tom trenutku je manekenka Chantel Jeffries (25) bila s njim u automobilu. Za nju se pričalo da sliči reality zvijezdi Kim Kardashian (37). Chantel su prozvali 'željnom slave' pa joj tekstovi u medijima o povezanosti s Bieberom nisu zasmetali. 

Tri mjeseca prije toga, Tati Neves je na društvenoj mreži objavila fotografiju Biebera kako spava. Nakon toga je tvrdila da se seksala s njim i da su bili u ljubavnoj vezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not today little baby hairs, not today. Dress by @prettylittlething

Objavu dijeli Jordan (@jiordyn)

U lipnju 2013. Justin je viđen u društvu djevojke Jordan Ozuna. Par je skakao padobranom i usput su se ljubili. Međutim, i to je kratko trajalo, a naposljetku je upravo Hailey Baldwin osvojila njegovo srce. 

Pogledaj OVO! Nevjerojatna transformacija kroz godine: Što je to Justin Bieber sve imao na glavi? 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura