Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Justin i Hailey: 'Nismo spavali skupa do braka, čuvali smo se'

None Foto: Instagram 11

Pjevač i manekenka otkrili su da su se 'čuvali za brak' i da nisu spavali zajedno. Justin i inače često ističe da je veliki vjernik, a ista životna uvjerenja dijeli i sa suprugom

Bog nas nije molio da se ne seksamo zbog njega jer želi pravila i slično. On nas samo želi zaštititi od patnje i boli jer to seks nekad stvarno može napraviti, rekao je pjevač Justin Bieber (24).

Foto: Instagram

U intervjuu za magazin Vogue, pjevač i njegova supruga, manekenka Hailey Baldwin (22) otkrili su da su se 'čuvali za brak' i da prije sudbonosnog 'da' nisu spavali zajedno. 

- Nismo spavali skupa sve do braka. Ljudi se nekad seksaju jer se ne osjećaju dovoljno dobrima, nisu dovoljno samouvjereni. To rade i žene i muškarci, nema pravila. Namjerno sam se odrekao seksa kako bi me Bog nagradio i dao mi snage. I mislim da je Hailey taj dar - otkrio je pjevač koji u medijima često naglašava svoju vjeru u Boga.

Zajedno su zagrljeni pozirali i na naslovnici Voguea. Hailey je nosila elegantnu bijelu haljinu nalik na vjenčanicu, ukrašenu svjetlucavim kamenčićima, a Justin se odlučio za ležerniju varijantu pa je skinuo majicu i pokazao mnogobrojne tetovaže.

FRIŠKO U VEZI Iznenadili su sve: Vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin?

Mladi bračni par iznenadnim zarukama i vjenčanjem iznenadio je obožavatelje, a Justin je sretnu vijest prvi put objavio na društvenim mrežama.

Vjenčali su se krajem prošle godine u New Yorku, istog dana kada su dobili i dozvolu za brak. Svjedok vjenčanja bio je Justinov prijatelj Josh Mehl. Pjevač i manekenka tada su navodno i kontaktirali odvjetnike zbog predbračnog ugovora, ali nije bilo moguće sve tako brzo sastaviti i potpisati. To ih nije spriječilo u njihovom naumu pa su se odlučili vjenčati bez predbračnog ugovora.

Foto: Instagram

Neko vrijeme tajili su da su u braku, a onda se Justin fanovima pohvalio na Instagramu. 

- Ovo mi je prvi Dan zahvalnosti kao oženjenom čovjeku. Prvi put sam domaćin. Prvi put su obje strane obitelji došle zajedno. Veze su jake i ljubav nije uvijek jednostavna, ali hvala Isusu što mi je pokazao kako voljeti. Svaki dan učim, pokušavam biti više kao on, strpljiv, drag, nesebičan - podijelio je Justin sa svojim pratiteljima.

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Komentari (16)
  • Možda će ih Bog nagraditi tako što će im dati pamet

    8. 2. 2019,   17:29
  • Koje gluposti da se oni čuvaju ma lažu sigurno su se već drapali 50 puta

    8. 2. 2019,   17:37
  • Ovaj Bieber je neinteligentniji nego sto sam ocekiva, a nikad ga nisan smatra intelektualnom avangardom.

    8. 2. 2019,   17:29