Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Justin potvrdio da se oženio i priznao da želi biti poput Isusa

None Foto: Instagram 7

Pjevač je s pratiteljima podijelio da je proslavio prvi Dan zahvalnosti kao oženjen čovjek. Isto tako, izjavio je da su veze jake, ali da ljubav nije uvijek jednostavna

Nakon što je Hailey Baldwin (22) promijenila prezime na Instagramu i time potvrdila da se udala, sada je i Justin Bieber (24) potvrdio da su u braku, ali na drugačiji način. Naime, sredinom rujna su kružile priče kako se par u tajnosti vjenčao. Svi njihovi prijatelji odmah su rekli sretne vijesti, a bračni par je odugovlačio. 

- Ovo mi je prvi Dan zahvalnosti kao oženjenom čovjeku. Prvi put sam domaćin. Prvi put su obje strane obitelji došle zajedno - podijelio je Justin s 102 milijuna pratitelja na društvenim mrežama te nastavio: 

Foto: Instagram/orijent

- Veze su jake i ljubav nije uvijek jednostavna, ali hvala Isusu što mi je pokazao kako voljeti. Svaki dan učim, pokušavam biti više kao on, strpljiv, drag, nesebičan. 

Foto: Instagram/orijent

Pjevač često pokazuje koliko voli svoju suprugu pa je nedavno dao svima do znanja koliko mu znači.

- Moja žena je fantastična - napisao je uz njihovu spontanu fotografiju, a zatim joj je udijelio još jedan kompliment. Hailey je objavila fotografiju na kojoj nosi crne kožne tajice, jaknu i štikle, a Justin se nije mogao suzdržati. 

Foto: Instagram/orijent

- Ti si jednostavno previše... Uzbuđuješ me - iskreno je rekao i pokupio čak 80 tisuća lajkova na komentaru. 

Komentari (27)
  • Nemaš brige, dok malo popusti bijeli prah & ostali shit budeš opet onaj stari mangup ... na žalost :P

    25. 11. 2018,   00:01
  • Nije sav svoj. Ja bih prvi pao u depru da imam tako ružno išarano tijelo. Neka su mu svi novci i sva slava ovog svijeta, ali nikad ne bih volio imati takav život.

    25. 11. 2018,   00:04
  • Sto je s tim likovima i likusama? Poprijeko nađose boga. Sto je to neki novi trend? Zahvatio cijeli planet.

    25. 11. 2018,   06:22