Obavijesti

Show

Komentari 1

Justin Timberlake: Kupujem za ženu, obožavam ženske cipele

Justin Timberlake: Kupujem za ženu, obožavam ženske cipele
11

Pobrinem se da smo se supruga i ja dogovorili oko odjevne kombinacije. To je kao ono što kažu za partnerov ples, potrudite se biti usklađeni s njime, objasnio je pjevač oblačenje za crveni tepih

VIDEO

Puno puta natjeram Jessicu da proba neku obuću koja se meni sviđa, rekao je Justin Timberlake (37) za američki magazin People. Pjevač je u intervjuu otkrio kako je glavni 'krivac' za cipele i tenisice koje njegova supruga, glumica Jessica Biel (36) nosi. 

- Odradim puno šopinga cipela za nju. Volim ženske cipele - istaknuo je Timberlake. Dodao je kako nagovori suprugu da mijenja svoj stil, pa joj je primjerice savjetovao da si kupi tenisice Air Jordan. Kaže kako je svjestan da puno ljudi gleda u Jessicu kada je na crvenom tepihu, pa ne želi da ne napravi modni propust, a potrudi se i da on sam bude zgodan. 

- Pobrinem se da smo se supruga i ja dogovorili oko odjevne kombinacije. To je kao ono što kažu za partnerov ples, potrudite se biti usklađeni s njime - ispričao je Justin. Pjevač 'gradi' i, kako kaže, impresivnu kolekciju za svog sina Silasa (3). 

- Građen je baš poput mene, pa imam zasad dvije stvari za njega, moje Jordanice i Levi's traperice. To ću vjerojatno proslijediti njemu - rekao je Timberlake. Dodao je kako jako voli modu i uvijek se trudi dobro izgledati, no da ne razmšlja previše o svom stilu. 

- Shvaćam ga ozbiljno jedino na pozornici - istaknuo je pjevač. Justin je od 2012. u braku s glumicom Jessicom koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Sedmo nebo'. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...